Suroviny
- těstoviny 400 g
- kuřecí vývar 100 ml
- olivový olej 50 ml
- máslo 80 g
- citron 1 ks
- bazalka 1 hrst
- parmezán 60 g
- sůl
Už za týden, 23. listopadu, si tento recept můžete vyzkoušet naživo přímo se Zdeňkem Pohlreichem v nové kulinární show Česko vaří s Pohlreichem!
Odkaz
Česko vaří s Pohlreichem ŽIVĚ!
Zde najdete další informace, videa, články a kompletní recepty z nové kulinární show se Zdeňkem Pohlreichem.
Postup přípravy
Do vroucí osolené vody dejte vařit těstoviny. Tagliolini vařte do poloměkka, aby byly al dente (na skus). I když jsou v tuto chvíli ještě tvrdé, slejte je. Vlastním teplem ještě trochu změknou.
V pánvi rozpusťte máslo a přidejte kousky oloupaného a nakrájeného citronu. Přidejte trochu vývaru, uvařené těstoviny a nastrouhaný parmazán. Promíchejte a přidejte natrhané lístky bazalky.
Jednotlivé porce rozdělte na talíře a před podáváním je posypte hoblinkami parmazánu.