Kuřecí jatýrka na majoránce

Játra jsou druh masa, ke kterému mnoho lidí chová jisté předsudky, většinou způsobené zážitky ze školních jídelen. Ale je to škoda. Zajímavá struktura a nevšední chuť stojí za nový pokus :) Vyzkoušejte tuto luxusní úpravu se smetanou, jablky a majoránkou, budete příjemně překvapeni.

Doba přípravy: do 30 minut

Autor receptu: Zdeněk Pohlreich

Kuřecí játra na majoránce
Kuřecí jatýrka na majoránce

Suroviny

500 gkuřecí játra
100 mlsuché bílé vino
200 mlsmetana ke šlěhání
1 kscibule, nakrájená najemno
1 ksmenší jablko, nakrájené na kostičky
6 sníteklístky čerstvé majoránky
1 stroužekčesnek, nasekaný najemno
kousek másla
extra panenský olivový olej
Sůl
čerstvě namletý pepř
4 plátkyopečené pečivo k podávání
Reklama

Kuřecí játra na majoránce  Foto: Česko vaří s Pohlreichem

Kuřecí játra na majoránce , Foto: Česko vaří s Pohlreichem

Vařte a bavte se u toho. Zdeněk Pohlreich vás v přímém přenosu naučí, jak jednoduše a v krátkém čase připravit výtečnou večeři z dostupný potravin. Připravte si suroviny na příští menu.

Vše o pořadu a kompletní recepty v něm vařené najdete na webu iprima.cz/ceskovarizive

Česko vaří s Pohlreichem

Nová kuchařka!

Nová kniha je další z řady úspěšných kuchařských knih, které vyšly pod taktovkou "Šéfa" Zdeňka Pohlreicha. Stejně jako předešlé tituly, i tato kniha doprovází novou televizní show Česko vaří s Pohlreichem.

V knize najdete 23 kompletních menu obsahujících recepty na předkrm, hlavní jídlo a dezert. Když už ne před kamerou, tak alespoň doma zkuste se Zdeňkem uvařit nejlepší večeři vašeho života!

Reklama
Reklama