Kuřecí jatýrka na majoránce
Játra jsou druh masa, ke kterému mnoho lidí chová jisté předsudky, většinou způsobené zážitky ze školních jídelen. Ale je to škoda. Zajímavá struktura a nevšední chuť stojí za nový pokus :) Vyzkoušejte tuto luxusní úpravu se smetanou, jablky a majoránkou, budete příjemně překvapeni.
Doba přípravy: do 30 minut

Suroviny
500 g | kuřecí játra |
100 ml | suché bílé vino |
200 ml | smetana ke šlěhání |
1 ks | cibule, nakrájená najemno |
1 ks | menší jablko, nakrájené na kostičky |
6 snítek | lístky čerstvé majoránky |
1 stroužek | česnek, nasekaný najemno |
kousek másla | |
extra panenský olivový olej | |
Sůl | |
čerstvě namletý pepř | |
4 plátky | opečené pečivo k podávání |
Kuřecí játra na majoránce , Foto: Česko vaří s Pohlreichem
Vařte a bavte se u toho. Zdeněk Pohlreich vás v přímém přenosu naučí, jak jednoduše a v krátkém čase připravit výtečnou večeři z dostupný potravin. Připravte si suroviny na příští menu.
Vše o pořadu a kompletní recepty v něm vařené najdete na webu iprima.cz/ceskovarizive
Nová kuchařka!
Nová kniha je další z řady úspěšných kuchařských knih, které vyšly pod taktovkou "Šéfa" Zdeňka Pohlreicha. Stejně jako předešlé tituly, i tato kniha doprovází novou televizní show Česko vaří s Pohlreichem.
V knize najdete 23 kompletních menu obsahujících recepty na předkrm, hlavní jídlo a dezert. Když už ne před kamerou, tak alespoň doma zkuste se Zdeňkem uvařit nejlepší večeři vašeho života!