Získejte iPrima bez reklam zdarma!
Doplňte si svůj profil a získejte iPrima bez reklam zdarma!

reklama

Gondíci s. r. o. (32)
Byl dosažen limit pro přehrávání

Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr

32. epizoda

31.08.2017 – Gondíci s. r. o. (45' 00'') Pořad sourozenců Gondíkových, který vás určitě zaujme. Rodinná firma Gondíci, s. r. o., a Adéla a Dalibor jako její manažeři chtějí Čechy inspirovat... Více
31.08.2017 – Gondíci s. r. o. (45' 00'') Pořad sourozenců Gondíkových, který vás určitě zaujme. Rodinná firma Gondíci, s. r. o., a Adéla a Dalibor jako její manažeři chtějí Čechy inspirovat a nadchnout pro nové zážitky. Pomáhat jim v tom budou odborníci z nejrůznějších oborů. Můžete se těšit na reportáže o kutilství, zahradničení, ze světa designu, bydlení či zdravého životního stylu. Populární dvojice bude také radit, kam jet na výlety nebo co dobrého lze připravit v kuchyni. Dnešní speciální díl bude mikulášský, Dalibor se v něm představí jako anděl a Adéla jako čert. K Mikuláši patří sladkosti, a tak si povíme o nejrůznějších chutích a druzích pralinek a čokolády. Nejen děti potěší kouzla s tabulovou barvou a křídou. Styl cedulí, cedulek, nápisů křídou na tabulovou barvu je velice módní a za pár korun se dají vytvořit krásné věci. Krásné jsou ale i klenoty a my dnes navštívíme zlatníka a dozvíme se, jak se šperky vyrábějí. Naučíme se také výrobu stylového kurníku. Čas dárků přichází a stylovým kurníkem můžete obdarovat nejen sebe, ale samotné slepičky. Ukážeme vám, že mít slepice na zahradě může být „in“. Dárky nenosí jen Mikuláš, záhy po něm tu budou Vánoce – a my se v pokračování miniseriálu o tom, jak se slaví Vánoce jinak, dozvíme o stylu Vánoc v zahraničí. Na Vánoce samozřejmě nemůžou chybět ořechy – poradíme, jak se vyznat v jejich různých druzích. Potěší i návody na jedlé dárky a květinová vánoční aranžmá. Hlavním chodem štědrovečerní večeře nemusí nutně být kapr – v rubrice FRESH se naučíme recept na zapečeného lososa s bylinkovou omáčkou. Další premiérový díl magazínu Gondíci, s. r. o., pro současného diváka, kterého baví žít, hrát si a rozšiřovat si obzory, sledujte v sobotu v podvečer na Primě! Méně

reklama