Jak to bylo, šéfe? Zdeněk Pohlreich porovná, jak se vařilo před lety a jak dnes

Ano, šéfe! I (1): Největší hlášky Zdeňka Pohlreicha

Jak to bylo, šéfe? To je otázka na respektovaného šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha, která celkem osmkrát padne v nové kuchařské show, odhalující nejen zákulisí legendárního pořadu Ano, šéfe!, ale také recepty atraktivních kuchyní různých koutů světa od renomovaných šéfkuchařů.

Šéf se vrací a s ním se můžete těšit na originální retrospektivní výlet po českých profesionálních kuchyních. „Jestli jste měli rádi Ano, šéfe! a chcete se podívat, jak se tu gastronomie změnila za posledních 13 let, tohle je pořad pro vás. Optimismus je zcela namístě a zlepšení naprosto patrné. Buďte optimisty s námi,“ představuje očekávanou novinku sám její průvodce – Zdeněk Pohlreich. Celkem v osmi dílech Jak to bylo, šéfe? představí spolu s vybranými mistry kuchaři osm národních kuchyní.

Jak se vařilo před lety a jak se vaří dnes? Pořad též poodkryje pokličky pořadu Ano, šéfe! a zároveň nahlédne pod ruce současných hvězd světového gastronomického nebe, které aktuálně působí v Česku.

Dojde i na histroky ze zákulisí Ano, šéfe!

V každém díle Zdeněk Pohlreich představí jednu přední restauraci a jejího šéfkuchaře. Během přípravy menu se společně s hostiteli vrátí k výrazným a charakteristickým situacím z pořadu Ano, šéfe!, které mají přímou souvislost s tématem jejich rozhovoru a zvolenou národní kuchyní. A to nejen formou vyprávění, ale také konkrétních ukázek ze slavného osvětového tažení šéfa nejen po tuzemských gastro podnicích. Dojde tak i na dosud neodhalené historky ze zákulisí natáčení, ale i na zopakování častých kuchařských přešlapů v českém pojetí předmětné národní kuchyně.

Zdeněk Pohlreich zavzpomínal i na své působení v pořadu Ano, šéfe! „Zajímavá doba, která změnila hodně v mém životě. Potkal jsem velikou spoustu zajímavých lidí a dozvěděl se i hodně o tom, jak se u nás žije a žilo. A taky jsem si uvědomil, že dobré jídlo je jedna ze skutečných životních kvalit,“ podotkl.

Jak to bude, šéfe? a vaření ve velkém stylu pod taktovkou Šéfa Pohlreicha sledujte od 2. května večer na Primě a v repríze následnou neděli dopoledne.

Sdílejte článek
Štítky kuchyně gastronomie Zdeněk Pohlreich Česko Ano, šéfe! Jak to bylo, šéfe? nový pořad Zdeňka Pohlreicha

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.