Jahodová už nudí? Dnes koupíte zmrzlinu i z kopřivy nebo sýru REPORTÁŽ

Pryč jsou doby, kdy zmrzlina byla vzácnou pochoutkou bohatých. V poslední době ale sílí trendy, aby přestala být jen spotřebním zbožím pro každého. A aby se její vyjímečnost vrátila. Jak uvidíte v reportáži Jana Rajniše z pořadu Očima Josefa Klímy, vede to často k příchutím, nad nimiž zůstává rozum stát. Zákazníci jsou ale většinou s utracenými penězi za nejrůznější netradiční chutě spokojeni. A výrobci, kteří se na poctivé zmrzliny z tradičních i netradičních surovin zaměřují mají jasno: Další neobvyklé příchutě nejspíš přijdou brzy. Podívejte se na reportáž...
Šetřete při nakupování. S kreditkou to jde. Získáte slevy u obchodníků a spoustu dalších výhod. Srovnání kreditních karet online zde
A tady se podívejte, jaké zmrzliny skutečně také existují. Jak moc by vás lákala koňská zmrzlina nebo ze sardinek?
A pokud rádi experimentujete, tady je inspirace na výrobu zmrzliny domácí:
Publicistický pořad Očima Josefa Klímy sledujte každé úterý večer na Primě. Všechny odvysílané díly najdete i na Prima PLAY - Očima Josefa Klímy.
Novinky pro spotřebitele a spoustu tipů, jak ušetřit, najdete i na Facebooku Prima Rádce. Přidejte si nás...