Namočte chilli papričky do vody a nechte je tam doměkka.
V hmoždíři utlučte chilli papričky se solé. Přidejte citronovou trávu, česnek, kmín, koriandr semeno, kafírový list, koriandr kořen, bílý pepř a galangan (ltlučte do jemné pasty). Přidejte šalotku a česnek a dále tlučte do jemné pasty. Přidejte krevetovou pastu a dobře promíchejte.
Kari pastu restujte na pánvi na oleji asi 2 minuty, poté postupně přilévejte kokosové mléko a odvařujte, opakujte asi 3–4x. Ochuťte rybí omáčkou, palmovým cukrem a kafírovými listy. Poté přidejte pečenou kachnu, liči a thajský lilek. Povařte 5–10 minut.
Nejlepší recepty e-mailem
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho
webu.