Jak uvařili Josef Polášek a Petr Štěpánek? Podívejte se ONLINE na Ohnivý kuře Pod pokličkou

V neděli jsme na Primě vysílali druhou epizodu gastronomického pořadu Ohnivý kuře Pod pokličkou. Hlavní téma bylo česká gastronomická moderna. Pokud jste nestihli pořad v televizi, můžete se na něj podívat i nyní na PrimaPLAY!
OKPP 2
OKPP 2

reklama

V druhé epizodě pořadu společně vařili Petr Štěpánek s Tomášem Levým a v druhém týmu pak Josef Polášek s Patrikem Bečvářem. Jako porota pak zasedli bratři Khanh Ta a Giang Ta, spolumajitelé restaurace Gao Den.

Na jaké recepty se můžete v epizodě těšit?

  • Uzený pstruh, jablka, jogurt s estragonem, křupavá oplatka a ředkvičky
  • Kančí hřbet a líčka, květák, kedlubna a omáčka z hořčice
  • Zmrzlina z pečeného chřestu, čokoláda a kandovaná řepa

 

  • Marinované kuřecí prso v citronu a estragonu, angrešt, fenyklový salát
  • Uzené kachní prso, bulgur s mladými kopřivami, pečená šalotka, omáčka s ibiškem
  • Marinovaná rebarbora s malinami, kysaná smetana, bazalka

reklama

reklama