V Ohnivým kuřeti Pod pokličkou se utkají Mike a Dražan, a také Itálie se Španělskem

Ohnivý kuře pod pokličkou (3) - upoutávka

Nejen tvůrci seriálu napsali Pavlu Baťkovi a Jakubovi Prachařovi role nesmiřitelých rivalů. Do pozice soupeřů je postavili i dramaturgové gastronomického pořadu Ohnivý kuře Pod pokličkou. Dívejte se v neděli ve 14.20 na Primě, kdo z nich společně se svými mentory uvaří lépe!

Na slunný jih vás zve třetí díl kuchařské show Ohnivý kuře pod pokličkou, kde je čeká boj Španělska proti Itálii. Neutkají se v něm však udatní vojáci na bojišti či slavní fotbalisté na stadionu, ale seriáloví kuchaři Jakub Prachař a Pavel Batěk.

V klání o nejlepší menu vybrané odbornou porotou je podpoří profesionálové z řad nejpovolanějších – Ital Gianfranco Coizza a Španěl David Díaz Delgado.

Jakub Prachař jako Michal „Mike“ Beneš miluje krásné ženy, peníze a dobré jídlo. A herec sám i rád vaří. Jeho rival za sporákem Pavel Batěk alias seriálový, ne moc šikovný kuchař Robert Dražan naopak přiznává, že ve skutečném životě se k vaření ještě nějak nedostal. Jak si oba poradí s mořem a sluncem provoněným menu? Nejlepší asi bude poslouchat rady šéfkuchařů, kteří mají kuchyně obou zemí „ve vařečce“ – pravého Itala a Španěla. Jaké menu společně se svými parťáky z řad profesionálů kuchařského oboru připraví

Menu:

  • Fregola con frutti di mare (Fregola s mořskými plody)
  • Pollo in crosta di sale con erbe fichi confit (Kuře v solné krustě s bylinkami a vůní myrty a brambory)
  • Sebada con Miele (Sebada s medem)

  • Gazpacho Andaluz (Andalúzske gazpacho)
  • Pollo al ajillo con tortilla y cebolla caramelizada (Marinované kuře s bramborovým koláčem a karamelizovanou cibulí)
  • Crema catalana

Jakub Prachař je podle svých slov specialistou na Itálii, zvlášť pokud jde o víno a grapu, kde se cítí silný. Zda s Gianfrancem „Frankim“ Coizzou z italské Sardinie tyto ingredience při vaření využije, teprve uvidíme. Potetovaný Ital žije v Praze již 15 let a aktuálně připravuje projekt řeznictví, ve kterém chce využívat české maso z biofarem. Pavel Batěk bude hájit barvy Španělska a záda mu bude krýt David Díaz Delgada z Barcelony, jehož působištěm je posledních 13 let Praha, kde dělá gastroporadce, či Pardubice, kde je šéfkuchařem španělské restaurace. Jak dopadnou jejich jižanská menu, rozhodnou Mirek Grusz, šéfkuchař vlastního podniku nesoucí jeho jméno, MG restaurace, a jeho kolega z Hergetovy Cihelny Vojtěch Václavík.

Bude se Jakub Prachař rekvalifikovat? A co se Pavlu Batěkovi pálí na sporáku? Uvidíte v nové kuchařské show Ohnivý kuře pod pokličkou. Třetí díl zábavné kuchařské show Ohnivý kuře pod pokličkou již v neděli ve 14.20 na Primě.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.