V Ohnivým kuřeti Pod pokličkou se utkají Mike a Dražan, a také Itálie se Španělskem

Nejen tvůrci seriálu napsali Pavlu Baťkovi a Jakubovi Prachařovi role nesmiřitelých rivalů. Do pozice soupeřů je postavili i dramaturgové gastronomického pořadu Ohnivý kuře Pod pokličkou. Dívejte se v neděli ve 14.20 na Primě, kdo z nich společně se svými mentory uvaří lépe!
Byl dosažen limit pro přehrávání

Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr

Ohnivý kuře pod pokličkou (3) - upoutávka

reklama

Na slunný jih vás zve třetí díl kuchařské show Ohnivý kuře pod pokličkou, kde je čeká boj Španělska proti Itálii. Neutkají se v něm však udatní vojáci na bojišti či slavní fotbalisté na stadionu, ale seriáloví kuchaři Jakub Prachař a Pavel Batěk.

Pavel Batěk a Jakub Prachař
Pavel Batěk a Jakub Prachař

V klání o nejlepší menu vybrané odbornou porotou je podpoří profesionálové z řad nejpovolanějších – Ital Gianfranco Coizza a Španěl David Díaz Delgado

Ital Gianfranco Coizza a Španěl David Díaz Delgado
Ital Gianfranco Coizza a Španěl David Díaz Delgado
Jakub Prachař jako Michal „Mike“ Beneš miluje krásné ženy, peníze a dobré jídlo. A herec sám i rád vaří. Jeho rival za sporákem Pavel Batěk alias seriálový, ne moc šikovný kuchař Robert Dražan naopak přiznává, že ve skutečném životě se k vaření ještě nějak nedostal. Jak si oba poradí s mořem a sluncem provoněným menu? Nejlepší asi bude poslouchat rady šéfkuchařů, kteří mají kuchyně obou zemí „ve vařečce“ – pravého Itala a Španěla.

Jaké menu společně se svými parťáky z řad profesionálů kuchařského oboru připraví

Menu:

  • Fregola con frutti di mare (Fregola s mořskými plody)
  • Pollo in crosta di sale con erbe fichi confit (Kuře v solné krustě s bylinkami a vůní myrty a brambory)
  • Sebada con Miele (Sebada s medem)

 

  • Gazpacho Andaluz (Andalúzske gazpacho)
  • Pollo al ajillo con tortilla y cebolla caramelizada (Marinované kuře s bramborovým koláčem a karamelizovanou cibulí)
  • Crema catalana

Jakub Prachař je podle svých slov specialistou na Itálii, zvlášť pokud jde o víno a grapu, kde se cítí silný. Zda s Gianfrancem „Frankim“ Coizzou z italské Sardinie tyto ingredience při vaření využije, teprve uvidíme. Potetovaný Ital žije v Praze již 15 let a aktuálně připravuje projekt řeznictví, ve kterém chce využívat české maso z biofarem. Pavel Batěk bude hájit barvy Španělska a záda mu bude krýt David Díaz Delgada z Barcelony, jehož působištěm je posledních 13 let Praha, kde dělá gastroporadce, či Pardubice, kde je šéfkuchařem španělské restaurace.

Jak dopadnou jejich jižanská menu, rozhodnou Mirek Grusz, šéfkuchař vlastního podniku nesoucí jeho jméno, MG restaurace, a jeho kolega z Hergetovy Cihelny Vojtěch Václavík.

Vojtěch Václavík a Mirek Grusz
Vojtěch Václavík a Mirek Grusz

Bude se Jakub Prachař rekvalifikovat? A co se Pavlu Batěkovi pálí na sporáku? Uvidíte v nové kuchařské show Ohnivý kuře pod pokličkou.

Třetí díl zábavné kuchařské show Ohnivý kuře pod pokličkou již v neděli ve 14.20 na Primě.

reklama

reklama