Hovězí tomahawk se zelným salátem, kuřecí maso v jogurtu se salátem raita... To vše na grilu! Sledujte třetí díl pořadu Rozpal to, šéfe!

Již potřetí rozpálí šéf Zdeněk Pohlreich svůj gril v nové řadě Rozpal to, šéfe! Opět si na své přijdou milovníci dobrého steaku. Zkrátka ale nebudou ani vyznavači kuřecího masa a ryb. Nenechte si to rozhodně ujít!
Zdeněk Pohlreich v pořadu Rozpal to, šéfe! opět předvede u grilu své umění
Zdeněk Pohlreich v pořadu Rozpal to, šéfe! opět předvede u grilu své umění
archiv FTV
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

V tomto díle se diváci mohou inspirovat, jak lze připravit na grilu lososa špikovaného citronem, hovězí tomahawk, kuře v jogurtu, orzo salát nebo pljeskavicu.

V Rozpal to, Šéfe! půjde zase o skvělé jídlo
Autor: archiv FTV Prima V Rozpal to, Šéfe! půjde zase o skvělé jídlo

Podívejte se na malou ochutnávku toho, jaké skvělé recepty si pro vás Zdeněk Pohlreiich tentokrát připravil.

Rozpal to, šéfe!  VI (3) - upoutávka
Rozpal to, šéfe! VI (3) - upoutávka

Během natáčení se Pohlreich přiznal, že právě grilování rozhodně není disciplínou, která by byla pro ortodoxní vyznavače francouzské kuchyně. „Steaky jsou maskulinní a na jejich přípravě i servírování to musí být vidět. Tedy servírovat na prkně, s rustikálně připravenou přílohou. Jen tak to má ty správné grády. Rozhodně doporučuju se steaky se nijak moc nepinzetit. Fláku masa to nesluší.“

I grilování podléhá určitým trendům. Jak to je a bude v nadcházející sezoně, jsme se za vás Zdeňka Pohlreicha zeptali přímo na natáčení.

Jak se bude letos grilovat, Šéfe?

Rozpal to, šéfe!: Trendy v grilování
Rozpal to, šéfe!: Trendy v grilování

Rozpal to, šéfe! nezapomeňte sledovat také online.

Další pokračování premiérového dílu Rozpal to, šéfe! uvidíte již toto v pondělí  20. 5. ve 22.45.

Reklama
Reklama