Jak grilovat bez masa podle šéfa Pohlreicha. Pusťte si celý díl jeho školy grilování

Další nedělní grilovačka byla připravena speciálně pro ty, kteří z různých důvodů nejedí maso. Pusťte si celý nedělní díl Rozpal to, šéfe! online hned v úvodu a inspirujte se menu, které zaručeně ocení i ti, kteří jinak maso rádi.
Rozpal to, šéfe! IV (4)
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

 

Ve čtrvtém dílu Zdeněk pohostil návštěvu ze světa módy. I proto vybral lehké suroviny. Bezmasé menu z grilu začal božským sýrem, který se jmenuje raclette. Níže pro vás máme videorecept:

Sýr raclette s chlebem a pečenými bramborami:

Sýr raclette s chlebem a bramborami
Sýr raclette s chlebem a bramborami

"Myslím, že další recept budou naši hosté zbožňovat. Je to totiž kuskus, kterým nikdy nic nezkazíte. Je to rychlý, jednoduchý, takže to zvládne i třeba taková modelka. Ba ne zvládne to totiž úplně každej!"

Houbový špíz s pórkem a paprikou
Houbový špíz s pórkem a paprikou

Do třetice šéf připravil pokrm zvaný šakšuka.

Zeleninová chakchouka
Zeleninová chakchouka

A teď zmrzlina s restovaným ovocem:

Zmrzlinový pohár s restovaným ovocem
Zmrzlinový pohár s restovaným ovocem

Kuskus s rozinkami a piniovými oříšky:

Kuskus s rozinkami a piniovými oříšky
Kuskus s rozinkami a piniovými oříšky

 

Sledujte i 5. díl premiérové řady oblíbené kuchařské školy grilování Rozpal to, šéfe! zase v neděli v 18.00 na Primě.

? Lze vůbec připravit veganské jídlo, které nadchne i totálního masožravce?

The Best of: Šéfovo absolutně poprvé bez masa

A pro ty, kdo raději pořádný kus masa:

Salát s rukolou, parmskou šunkou a pecorinem.

Od žebírek po klobásky. Šéf griloval vepřové a vy můžete s ním ONLINE

 

Kančí krkovička s Chimichurri a bramborovým salátem

Výtečné zvěřinové menu Zdeňka Pohlreicha i s rozepsanými recepty. Pochutnáte si!

 

Fotky z natáčení druhé lekce letošního grilování:

 

Grilované batáty s chilli a se skořicí.

Premiérový díl pořadu Rozpal to, šéfe! je i online

Reklama
Reklama