Jaký kus masa bude grilovat Zdeněk Pohlreich v dalším díle Rozpal to, šéfe!?

Sledujte pořad Rozpal to, šéfe! již v pondělí 27. května ve 22.50. Opět si pro vás Šéf připravil pár receptů, které s blížící se grilovací sezonou určitě využijete!
Rozpal to, šéfe! - Zdeněk Pohlreich bude opět učit grilovat
Rozpal to, šéfe! - Zdeněk Pohlreich bude opět učit grilovat
archiv FTV Prima

reklama

V tomto díle se diváci mohou inspirovat, jak lze připravit na grilu rib eye steak s pečeným bramborem, houbový burger a další zajímavé recepty, které stojí za to vyzkoušet.

Podívejte se na ukázku

Byl dosažen limit pro přehrávání

Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr

Rozpal to, šéfe! VI (4) - upoutávka

Zdeněk Pohlreich je profesionálem nejen v kuchyni, ale také před kamerou. „Jeho hláška: „Slyším to divný ticho, tak já to raději vezmu rovnou ještě jednou,“ je skvělým důkazem profesionality a sebereflexe. Stejně jako: „Ještě to budeme točit chvíli a roztřískám to tady. Nebo taky ne, protože jsem profesionální. Tak jedem.“ Na place zkrátka všichni odváděli skvělou práci, ale také se zvládli bavit. A to je v dnešní vystresované době umění. Výsledek týmového snažení se Zdeňkem v čele mohou diváci posoudit a ohodnotit již za pár dní.

Zdeňka jsme vyzpovídali, jak nejraději griluje on!

Byl dosažen limit pro přehrávání

Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr

Rozpal to, šéfe!: Grilování podle Šéfa

Rozpal to, šéfe! sledujte také online!

Další pokračování nejoblíbenějšího pořadu o grilování uvidíte již v pondělí 27. 5. ve 22.50.

reklama

reklama