Jaký kus masa bude grilovat Zdeněk Pohlreich v dalším díle Rozpal to, šéfe!?

V tomto díle se diváci mohou inspirovat, jak lze připravit na grilu rib eye steak s pečeným bramborem, houbový burger a další zajímavé recepty, které stojí za to vyzkoušet.
Zdeněk Pohlreich je profesionálem nejen v kuchyni, ale také před kamerou. „Jeho hláška: „Slyším to divný ticho, tak já to raději vezmu rovnou ještě jednou,“ je skvělým důkazem profesionality a sebereflexe. Stejně jako: „Ještě to budeme točit chvíli a roztřískám to tady. Nebo taky ne, protože jsem profesionální. Tak jedem.“ Na place zkrátka všichni odváděli skvělou práci, ale také se zvládli bavit. A to je v dnešní vystresované době umění. Výsledek týmového snažení se Zdeňkem v čele mohou diváci posoudit a ohodnotit již za pár dní.
Rozpal to, šéfe! sledujte také online!
Další pokračování nejoblíbenějšího pořadu o grilování uvidíte již v pondělí 27. 5. ve 22.50.