Nápaditá grilovačka úplně bez masa. Podle šéfa Pohlreicha zachutná každému

Další nedělní grilovačka bude speciálně pro ty, kteří z různých důvodů nejedí maso. „To znamená, že nás čeká vegetariánské menu. Možná máte představu, jako mnoho ostatních, že nejíst maso rovná se jíst jenom mrkev a jinou zeleninu... tak to budete asi hodně překvapeni,“ uvádí šéf.
Rozpal to, šéfe! IV (4) - upoutávka
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Ve čtrvtém dílu Zdeněk pohostí návštěvu ze světa módy. I proto šéf zvolí lehké suroviny a maso si nechá na příště. Menu z grilu začne božským sýrem, který se jmenuje raclette.

"Myslim, že další recept budou naši hosté zbožňovat. Je to totiž kuskus, kterým nikdy nic nezkazíte. Je to rychlý, jednoduchý, takže to zvládne i třeba taková modelka. Ba ne zvládne to totiž úplně každej!"

Do třetice se naučíme pokrm zvaný chakchouka.

"To je specialita z Tunisu, něco na způsob rattattouille, podávaná s chlebem," objasňuje šéf k tajemnému názvu jídla, které ještě malinko vylepšil. "My to vymyslíme fikaně a v těstě tu zeleninku zapečeme. Vzniknou krásný plněný placky." 

Více uvidíte už v neděli.

Sledujte 4. díl premiérové řady oblíbené kuchařské školy grilování Rozpal to, šéfe! v neděli v 18.00 na Primě a osvěžte své grilovací dovednosti.

 

? Lze vůbec připravit veganské jídlo, které nadchne i totálního masožravce?

The Best of: Šéfovo absolutně poprvé bez masa

 

A pro ty, kdo raději pořádný kus masa:

Salát s rukolou, parmskou šunkou a pecorinem.

Od žebírek po klobásky. Šéf griloval vepřové a vy můžete s ním ONLINE

 

Kančí krkovička s Chimichurri a bramborovým salátem

Výtečné zvěřinové menu Zdeňka Pohlreicha i s rozepsanými recepty. Pochutnáte si!

 

Fotky z natáčení druhé lekce letošního grilování:

 

Grilované batáty s chilli a se skořicí.

Premiérový díl pořadu Rozpal to, šéfe! je i online

Reklama
Reklama