Nejnovější šéfovy recepty z grilu uvidíte v neděli na Primě!
Rozpal to, šéfe! IV (1) - upoutávka
Zdeněk Pohlreich opět rozpálí gril na statku své Zdeničky, rozvášní chuťové buňky, uvaří pro vás i své přátele. Jednoduše, s nápadem i vtipem, prostě nejlíp, jak umí. Grilujte jako šéf a budete spokojeni na každém dvorku!
Zdeněk Pohlreich zase po roce: „Vítám vás u nás na statku, kde jsem vždycky strašně rád. Nejen proto, že mě tu okusujou koně..., hlavně proto, že je tu božkej klid a mír...“ Užijte si to s ním, před televizní obrazovkou.
Sledujte další premiérovou řadu oblíbené kuchařské školy grilování Rozpal to, šéfe! v neděli v 18.00 na Primě.
Zdeněk v pořadu opět uvaří pro samé zajímavé hosty. Nejdůležitějšími proprietami při těchto kulinárně přátelských setkáních budou správně nažhavený gril, kvalitní a čerstvé suroviny a ostrý nůž.
Než začne šéf grilovat, podívejte se, koho pohostí v 1. dílu a jak si povede ve sportu, kterému se jeho hosté naplno věnují.
A tohle vás Zdeněk v první lekci letošního grilování naučí:
Šéf rozpaluje gril už pátou sezonu. Tentokrát se zaměří na nejrůznější druhy masa, na své si ale přijdou i vegetariáni. Zdroj: Hermina Press
Mexické fajitas. Zdroj: Hermina Press
Telecí klopsy s houbovou omáčkou. Zdroj: Hermina Press
Grilované batáty s chilli a se skořicí. Zdroj: Hermina Press
Zapékaná čekanka se sýrem taleggio a pistaciemi. Zdroj: Hermina Press
Tataki z hovězí svíčkové. Zdroj: Hermina Press
Grilovat, či negrilovat? Určitě grilovat. Jako šéf. Zdroj: Hermina Press
Šéf a jeho věrná fenka. Tentokrát na čerstvém vzduchu a u grilu. Zdroj: Hermina Press
Nebojte se experimentovat i na grilu. Šéf poradí jak na to. Každou neděli v 18:00 na Primě. Zdroj: Hermina Press