Poslední premiérový díl Rozpal to, šéfe! je tady! To musíte vidět!

Osmým dílem končí celkově již šestá řada nejoblíbenějšího pořadu o grilování Rozpal to, šéfe! Důraz byl tentokrát kladený na maso a v každém díle Zdeněk Pohlreich předvedl hned několik skvělých receptů. Tentokrát se bude jednad například o skvělý hanger steak.
Rozpal to, šéfe v čele se Zdeňkem Pohlreichem
Rozpal to, šéfe v čele se Zdeňkem Pohlreichem
archiv FTV Prima
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

V tomto díle se diváci mohou inspirovat, jak lze připravit na grilu skvělěý hanger steak s brokolicí a houbovou omáčkou nebo elegantní club steak sendvič s obrovskou porcí oblohy.

Podívejte se na upoutávku

Rozpal to, šéfe!  VI (8) - upoutávka
Rozpal to, šéfe! VI (8) - upoutávka

Během dílů nové série pořadu Rozpal to, šéfe! se diváci mohli dozvědět také vychytávky masterů. Jak Zdeněk Pohlreich například vysvětlil, kouzlení s papričkami jalapeňos má jasná pravidla: „Když necháš v jalapeňos zrníčka, bude ostřejší. A my si jich tam pár necháme.“ Kromě toho jsme se mohli také dozvědět, že plnění paprik je ženská práce, ale Zdeněk se jí přesto rád ujme: „Je to sice piplačka a hodinářská práce, ale já rozdíly nedělám.“

Podívejte se na poslední díl šesté řady Rozpal to, šéfe! již v pondělí 24. 6. ve 22.50.

Rozpal to, šéfe! také online!

Využijte možnost dostávat ty nejlepší recepty mailem!

Nejlepší recepty emailem

Nejlepší recepty e-mailem! Přihlaste se k odběru a nebudete muset přemýšlet, co vařit

Reklama
Reklama