Předposlední díl Rozpal to, Šéfe! přináší skvělý flank steak

Předposledné díl šesté řady nejoblíbenějšího pořadu o grilování Rozpal to, šéfe! je tady a s ním i další pětice skvělých receptů. Tentokrát se diváci mohou inspirovat, jak lze připravit na grilu flank steak s cibulovou marmeládou, sicilský kuskus se zeleninou a další skvělé dobroty, jejichž příprava na rozpálené mřížce zajisté ohromí.
Již bylo řečeno, že Zdeněk Pohlreich nemá rád vaření podle gramáží. Jak totiž vysvětluje: „Jaký si to uděláš, takový to máš… A stres z odměřování ingrediencí výsledek jen zkazí.“
Kromě toho je skvělé pozorovat tempo, jakým se Zdeněk u grilu otáčí. Je totiž vražedné a žádné prostoje na drink během přípravy masa rozhodně nečekejte. Jak on sám komentuje, je to z praktického důvodu: „Já vždycky u vaření spěchám, protože pak mám víc volného času.“
Sledujte pořad Rozpal to, šéfe! již v pondělí 17. června ve 22.50.
Pořad Rozpal to, šéfe! také online na webových stránkách!