Předposlední díl Rozpal to, Šéfe! přináší skvělý flank steak

Šéf Zdeněk Pohlreich se vrátil na obrazovky TV Prima s novou řadou pořadu Rozpal to, šéfe! Víte, jak připravit ten nejlepší steak? Z jakého druhu masa, co k němu podávat a jak ho servírovat? Pro Zdeňka Pohlreicha je to hračka! Nenechte su ujít další díl této vysoké školy grilování!
Zdeněk Pohlreich u grilu
Zdeněk Pohlreich u grilu
archiv FTV Prima

reklama

Předposledné díl šesté řady nejoblíbenějšího pořadu o grilování Rozpal to, šéfe! je tady a s ním i další pětice skvělých receptů. Tentokrát se diváci mohou inspirovat, jak lze připravit na grilu flank steak s cibulovou marmeládou, sicilský kuskus se zeleninou a další skvělé dobroty, jejichž příprava na rozpálené mřížce zajisté ohromí.

Podívejte se na malou ochutnávku

Byl dosažen limit pro přehrávání

Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr

Rozpal to, šéfe! VI (7) - upoutávka

Již bylo řečeno, že Zdeněk Pohlreich nemá rád vaření podle gramáží. Jak totiž vysvětluje: „Jaký si to uděláš, takový to máš… A stres z odměřování ingrediencí výsledek jen zkazí.“

Kromě toho je skvělé pozorovat tempo, jakým se Zdeněk u grilu otáčí. Je totiž vražedné a žádné prostoje na drink během přípravy masa rozhodně nečekejte. Jak on sám komentuje, je to z praktického důvodu: „Já vždycky u vaření spěchám, protože pak mám víc volného času.“

Sledujte pořad Rozpal to, šéfe! již v pondělí 17. června ve 22.50.

Pořad Rozpal to, šéfe! také online na webových stránkách!

reklama

reklama