Premiérová III. řada Rozpal to, šéfe! je tady. V neděli v 18.00 na Primě

Čas grilování nastal. Zdeněk Pohlreich už za se odhání na statku mlsné koně od grilu . Na 1. máje to šéf rozpálí pod rozkvetlými stromy. Rozvášní při tom vaše chuťové buňky a připraví pro vás i své přátele několik dobrot. Nezapomeňte, premiérová řada Rozpal to, šéfe! začíná v neděli v 18.00 na Primě
Zdeněk Pohlreich přináší další inspiraci na grilování. V neděli začíná nová řada oblíbeného pořadu Rozpal to, šéfe!
Zdeněk Pohlreich přináší další inspiraci na grilování. V neděli začíná nová řada oblíbeného pořadu Rozpal to, šéfe!
archiv FTV Prima
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Co se naučíte hned v 1. premiérové epizodě III. řady pořadu Rozpal to, šéfe!?

Jednoduše, s nápadem i vtipem, prostě nejlíp ugriluje šéf krkovičku, bok, ale i vynikající jablečný koláč s drobenkou a bez lepku. Dojde také na přípravu salátu z polníčku a nových brambor nebo tataráček z lososového pstruha.

A pro koho bude šéf grilovat tentokrát? Na statek jeho Zdeničky dorazí odborníci přes dravé ptáky a on si vyzkouší, jaké to je být pánem orla.

S novou premiérovou řadou Rozpal to, šéfe! se těšte na spoustu nové inspirace a receptů z grilu. Pro natáčecí štáb i samotného Zdeňka bylo letos navíc "nové" i počasí. Když se podíváte na naše video z natáčení předchozích dvou sérií, je z něho patrné, že když to šéf rozpálí, spustí se třeba krupobití. Letošní jaro mu ke grilu dopřálo i trochu sněhu. Co bude se na statku bude dít při natáčení za rok? :-)

Rozpal to, šéfe! – Najděte rozdíl. Šéf u grilu vloni a letos
Rozpal to, šéfe! - Najděte rozdíl. Šéf u grilu vloni a letos
Style - šest nejvetších chyb díl 1.

6 největších chyb podle Pohlreicha: Grilovat s umělými marinádami je hnus!

Reklama
Reklama