Zdeněk Pohlreich opět rozpálil gril na statku. Kdo jeho recepty nestihl sledovat v neděli v televizi, pusťte si celý díl premiérové IV. řady Rozpal to, šéfe! online hned v úvodu.
Zdeněk Pohlreich zase po roce: „Vítám vás u nás na statku, kde jsem vždycky strašně rád. Nejen proto, že mě tu okusujou koně..., hlavně proto, že je tu božkej klid a mír...“ Užijte si to s ním, před televizní obrazovkou.
Sledujte i 2. díl premiérové řady oblíbené kuchařské školy grilování Rozpal to, šéfe! zase v neděli v 18.00 na Primě.
Zdeněk v pořadu opět uvaří pro samé zajímavé hosty. Nejdůležitějšími proprietami při těchto kulinárně přátelských setkáních budou správně nažhavený gril, kvalitní a čerstvé suroviny a ostrý nůž.
Podívejte se také v sestřihu, jak si šéf vedl v curlingu.
A tohle vás Zdeněk v první lekci letošního grilování naučí:
Rozpal to šéfe IV (1)


1 / 9
- Šéf rozpaluje gril už pátou sezonu. Tentokrát se zaměří na nejrůznější druhy masa, na své si ale přijdou i vegetariáni. Zdroj: Hermina Press


2 / 9
- Mexické fajitas. Zdroj: Hermina Press


3 / 9
- Telecí klopsy s houbovou omáčkou. Zdroj: Hermina Press


4 / 9
- Grilované batáty s chilli a se skořicí. Zdroj: Hermina Press


5 / 9
- Zapékaná čekanka se sýrem taleggio a pistaciemi. Zdroj: Hermina Press


6 / 9
- Tataki z hovězí svíčkové. Zdroj: Hermina Press


7 / 9
- Grilovat, či negrilovat? Určitě grilovat. Jako šéf. Zdroj: Hermina Press


8 / 9
- Šéf a jeho věrná fenka. Tentokrát na čerstvém vzduchu a u grilu. Zdroj: Hermina Press


9 / 9
- Nebojte se experimentovat i na grilu. Šéf poradí jak na to. Každou neděli v 18:00 na Primě. Zdroj: Hermina Press