Šéf ukáže, jak chutně grilovat zvěřinu

Hlavní téma 3. dílu letošní školy grilování Zdeňka Pohlreicha? Zvěřina! „Tu já moc rád a ukážu vám svoje nejoblíbenější varianty,“ slibuje tentokrát náš šéf. Připravil si srnčí kýtu, daňčí, panenku z divočáka a prsa divoké kachny.
Byl dosažen limit pro přehrávání

Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr

Rozpal to, šéfe! IV (3) - upoutávka

reklama

Sledujte 3. díl premiérové řady oblíbené kuchařské školy grilování Rozpal to, šéfe! v neděli v 18.00 na Primě a osvěžte své grilovací dovednosti.

Podívejte se zatím, jak jednoduché je kořenění zvěřiny před grilováním. Tady pro vás máme hned dva návody: 

Jak okořenit panenku z divočáka:

Byl dosažen limit pro přehrávání

Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr

Rozpal to, šéfe! IV (3): Jak kořenit panenku z divočáka na gril

A tady je návod na to, jak připravit na gril prsa divoké kachny. Opet nečekejte žádnou vědu!¨

Byl dosažen limit pro přehrávání

Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr

Rozpal to, šéfe! IV (3): Jak připravit prsa divoké kachny na gril

Fotky z natáčení druhé lekce letošního grilování:

 

Grilované batáty s chilli a se skořicí.

Premiérový díl pořadu Rozpal to, šéfe! je i online

reklama

reklama