Hlavní téma 3. dílu letošní školy grilování Zdeňka Pohlreicha? Zvěřina! „Tu já moc rád a ukážu vám svoje nejoblíbenější varianty,“ slibuje tentokrát náš šéf. Připravil si srnčí kýtu, daňčí, panenku z divočáka a prsa divoké kachny.
Sledujte 3. díl premiérové řady oblíbené kuchařské školy grilování Rozpal to, šéfe! v neděli v 18.00 na Primě a osvěžte své grilovací dovednosti.
Podívejte se zatím, jak jednoduché je kořenění zvěřiny před grilováním. Tady pro vás máme hned dva návody:
Jak okořenit panenku z divočáka:
A tady je návod na to, jak připravit na gril prsa divoké kachny. Opet nečekejte žádnou vědu!¨
Fotky z natáčení druhé lekce letošního grilování:
Rozpal to, šéfe! IV (3): Zvěřina


1 / 6
- V neděli se Zdeněk Pohlreich pustí do grilování zvěřiny. Zdroj: Hermina Press


2 / 6
- Srnčí kýta špikovaná špekem. Zdroj: Hermina Press


3 / 6
- Čekanka s benátskou omáčkou. Zdroj: Hermina Press


4 / 6
- Daněk. Zdroj: Hermina Press


5 / 6
- Provensálský grilovaný salát. Zdroj: Hermina Press


6 / 6
- A jeden pohled do zákulisí natáčení. Grilování je společenská záležitost :-) Zdroj: Hermina Press