V dalším díle Rozpal to, Šéfe! se budou grilovat dary moře i pořádný flák masa

Sledujte další díl pořadu Rozpal to, šéfe! již v pondělí 10. června ve 22.50. Zdeněk Pohlreich bude i tentokrát grilovat pořádný kus masa, ale dojde i na dary moře!
Rozpal to, šéfe! - Zdeněk Pohlreich bude opět učit grilovat
Rozpal to, šéfe! - Zdeněk Pohlreich bude opět učit grilovat
archiv FTV Prima

reklama

V tomto díle se diváci mohou inspirovat, jak lze připravit na grilu New York strip steak s rajčatovým salátem, slávky na bílém víně a další skvělé dobroty přímo z rozpáleného roštu. Přinášíme vám malou ukázku.

 

Byl dosažen limit pro přehrávání

Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr

Rozpal to, šéfe! VI (6) - upoutávka

 

Kromě toho bylo patrné, v jakém pořadí používá pepř a sůl na již ugrilovaná jídla. On sám podotkl, že v tom není žádné pravidlo: „Je jedno, jestli na maso přijde první pepř nebo sůl. Na funkci to vliv nemá.“

Léto se kvapem blíží, a tak jsme se Zdeňka Pohlreicha zeptali, jaké má plány.

Šéfovy plány na léto

Byl dosažen limit pro přehrávání

Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr

Rozpal to, šéfe!: Šéfovy plány na léto

Rozpal to, Šéfe! sledujte také online!

reklama

reklama