Minestrone (Polévka Minestrone)

Minestrone (Polévka Minestrone)

Moje hodnocení
5x

Minestrone (Polévka Minestrone)

1 porce
30 minut

Suroviny

Fazole namočíme přes noc do vody. Poté je uvaříme v té samé vodě asi 20 minut.

Nejdříve si v hrnci orestujeme nakrájenou mrkev, celer a cibuli. Přidáme brambory nakrájené na větší kousky a po chvíli i další zeleninu podle libosti (jarní cibulku, brokolici, kapustu, cuketu).Rajčata spaříme a oloupeme, odstraníme zrnka a měkkou část, zbylé části dáme do polévky. Nakonec přidáme fazole a vše zalijeme vlažnou vodou. Vaříme asi 15-20 minut, poté odebereme ¼ zeleniny a propasírujeme. Smícháme, osolíme a servírujeme se strouhaným parmazánem a kapkou olivového oleje.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Emanuele Ridi

Emanuele Ridi

Přečtěte si také

Recepty