Šéfem za pár minut: Ochutnejte domácí krutony v jídlech od Zdeňka Pohlreicha a už nikdy nevyhodíte staré pečivo!

„Jídlo se nemá vyhazovat. Nikdy. Vždycky má člověk vyvinout maximální úsilí, aby ho nějakým způsobem zpracoval,“ říká Zdeněk Pohlreich a v dalším premiérovém dílu pořadu Šéfem za pár minut obratem promění starší rohlíky v křupavou lahůdku v podobě domácích krutonů. Připraví k nim klasiku v podobě klasické české hrachové polívky a italský salát panzanella.
Podívejte se na recepty na domácí krutony, salát panzanella a českou hrachovku:
Domácí krutony jsou však v tomto dílu ale jen třešničkou na dortu. Šéf Pohlreich toho ukáže mnohem více. Z hlavních chodů představí například recepty na pečené uzené koleno s červeným zelím, na burger s uzeným vepřovým kolenem, které mu zbylo z předešlého jídla, doplněný salátem coleslaw. Cukrářka Iveta Fabešová se postará o sladkou tečku v podobě malinových tartaletek z mandlového lineckého těsta.
Šéfem za pár minut premiérově se středu ve 22:55 nebo v repríze v neděli v 10:30 na Primě.