Tentokrát se tvůrci pořadu zaměřili při vaření na celé kompaktní menu. V každé epizodě Zdeněk Pohlreich představí recepty na čtyři až pět jídel, která dokonale chutnají a při tom není žádnou vědou je připravit i v domácích podmínkách. Pokaždé nás také naučí jeden drink, který se k daným pokrmům hodí. A dojde i na nealkoholické.
Premiérové díly III. řady pořadu Teď vaří šéf! vysíláme každou neděli v 18.00 na Primě.
A na co se můžete těšit hned v 1. premiérovém dílu? Šéf představí přípravu carpaccia z hovězí svíčkové, kuřecí polévka s estragonovými nočky, marinovaná vepřová plec s kapustou. Jako dezert si Zdeněk Pohlreich připravil domácí melounový sorbet a úžasný nápoj Sharp plums, který v sobě kombinuje chuť šťávy z černého rybízu, Tabasca a švestkového sirupu.
Ochutnejte 1. díl v galerii fotek.