Pstruh s pomerančem, selečí líčka a další recepty z Teď vaří šéf! VI (5) jsou online
Teď vaří šéf! VI (5)
Vařte jako šéf! a bude vám chutnat vše. Hned v úvodu si můžete přehrát celý nedělní díl kuchařské show Zdeňka Pohlreicha, níže najdete vybrané recepty. Dobrou chuť vám přeje šéf Pohlreich.
Tentokrát začneme hodně zeleným smoothie. Zdeněk do svého nápoje zdraví přidá kokosovou vodu se špenátem, banánem, zeleným jablkem, avokádem a trochu medu. Nutriční hodnoty v receptu pozvedl ještě chia semínky.
Takový ranní drink vás zasytí i vyživí klidně až do oběda. Kdyby ne, má náš šéfkuchař samozřejmě v záloze i něco malého před ním. Udělá tradiční sváču z tvarohovou pomazánkou s bylinkami a čerstvou paprikou.
Další inspirací je odpolední svačina z lehké zelené čočky s koriandrem a kari, k obědu se hodí křehoučká selečí líčka. A k večeři? Pečený pstruh s pomerančem.
Sledujte šéfa každou neděli v 18.00 na Primě v kuchařské show Teď vaří šéf!
Zelená čočka zase jinak:
Kořeněná selečí líčka s kukuřicí:
Lehoučká a velmi chutná pomazánka z tvarohu a bylinek:
Pstruh se zeleným hráškem:
Víte, jaký je rozdíl mezi koktejlem a smoothie?
Teď vaří šéf! VI (5) - Obrázek 1 Zdroj: Hermina Press
Super snídaně: zelené smoothie z jablek a avokáda. Zdroj: Hermina Press
Lehká zelená čočka s koryandrem a kari. Zdroj: Hermina Press
Tvarohová pomazánkas bylinkami a paprikou ke sváče. Zdroj: Hermina Press
K večeři ideální. Pečený pstruh s omáčkou s hráškem a salátem z pomerančů, klíčků a opět z hrášku. Zdroj: Hermina Press
Zelená uklidňuje:-) Zdroj: Hermina Press
Pečený pstruh. Zdroj: Hermina Press
Nepodceňujte preciznost krájení surovin. Zdroj: Hermina Press
K obědu selečí líčka s pečenou kukuřicí. Zdroj: Hermina Press
Za scénou 5. dílu Teď vaří šéf! VI. Zdroj: Hermina Press
(schneidy)