Teď šéf uvaří v Paříži, mezi padesátkou nej kuchařů na světě

Poznejte v dnešním Teď vaří šéf! kouzlo francouzské kuchyně, vychutnejte si atmosféru gurmetských restaurací i puntičkářskou prezentaci těch nejlahodnějších specialit. Ba co víc! Zdeněk Pohlreich vám názorně ukáže, jak si s francouzským receptem můžete poradit i vy! Bon appétit, tedy dobrou chuť!
Zdeňkovi golegové a kolegyně z oboru jsou také sympaťáci. V Paříži se jich na uplynulém padesátém výročním SIALu sešlo 50. Nechyběli  Joël Robuchon, Gérald Passedat, Jacques Pourcel a další.
Zdeňkovi golegové a kolegyně z oboru jsou také sympaťáci. V Paříži se jich na uplynulém padesátém výročním SIALu sešlo 50. Nechyběli Joël Robuchon, Gérald Passedat, Jacques Pourcel a další.
archiv FTV Prima

reklama

Zdeněk Pohlreich v extra dílu z Paříže připravil francouzské jelítko s kaší a jablkem a kachní parmentier, francouzskou cibulačku a palačinky crëpes Suzette. Vše o pořadu Teď vaří šéf! včetně rozepsaných receptů najdete TADY

 

 

 

Pořad Teď vaří šéf! II. z Paříže začíná v neděli v 18.00 na Primě! Na premiérové díly se těšte už příští neděli 27.9.

Pokud jste některý z dílů nestihli v televizi, můžete si ho pustit ještě na Prima PLAY

Podívejte se na fotky Zdeňka v Paříži.

Více receptů a inspirace do kuchyně najdete i v novém čísle časopisu Prima FRESH. Právě na stáncích.

Prima FRESH - podzim 2015

Užijte si podzimní sklizeň s novým číslem časopisu Prima FRESH!

reklama

reklama