"Manžel měl problémy s ledvinami, tak jsem se rozhodla, že mu budu vařit zdravě a dietně. Našla jsem si někde recept na polévku s názvem Mimoza a tam bylo: nakrájíme zelí a zalijeme ho vodou," přiznala své kuchařské počiny moderátorka. "Tak jsem to udělala, ale bylo to šílené!" dodala.
Kociánová na to šla nakonec rozumně, a tak přidala do "polévky" vajíčka, kroupy, rýži a koření. "Problém byl ale v tom, že polévka najednou přestala být dietní, takže veškeré mé snažení přišlo vniveč," povzdychla si Kociánová na křtu knížky Vaříme bez soli.
"No jo ale pak manžel najednou přišel a udělal u nás revoluci. Doma vyhodil veškerou sůl, s tím že je to prefabrikát a od té doby používáme jen růžovou krystalickou himalájskou sůl s minerály, která je nekřesťansky drahá a v Himalájích ji používají jako platidlo!" přiblížila nám Martina Kociánová, jak to u nich doma chodí.
To by nás zajímalo, čím ona platí manželovi, když on jí růžovou solí...
-dad-
Mohlo by vás zajímat











