Gastrofilové mají konečně svou bibli: Slavní kuchaři pokřtili nového průvodce dobrým jídlem

Dobrého průvodce není nikdy dost, a zvlášť jedná-li se o jídlo. Protože jídlo alfou omefou dnešní doby, dneska se chodí na "indické večery", sushi už není nedostupný luxus, bistra mezi sebou závodí, kdo má lepší hamburger, a za dobře upečenou kachnu s pravým knedlíkem se doslova platí zlatem, rozuměj – je drahá jako kráva.
Dominic James přesně zná všechny tyhle problémy dnešního zpovykaného člověka, který během honu za dobrým jídlem udělá cokoliv, tak pro něj sepsal novou gastrobibli: Prague Cuisine – průvodce pražskou gastronomií.
Samozřejmě mu to nemohl přijít pokřtít nikdo jiný, než dnešní král kuchařů Zdeněk Pohlreich se svým stejně dobrým profesním kolegou Ondřejem Slaninou, kterého znáte jako jednoho Kluka v akci. Ale samozřejmě nebyli jediní. Vlastně litujte, že jste tam nebyli, protože se povedlo dát dohromady partu velmi příjemných slavných tváří.