TopStar

7. března 2014 10:16

Michael Jackson měl vlastního syna - nebo tajného bratra. TO JE ON na 99,9999 %.

Vypadá to, že měl král popu velké soukromé tajemství. Zpěvák Brandon Howard alias B Howard je skutečným synem krále popu Michaela Jacksona. V rodině to samozřejmě vyvolalo patřičný poprask.

Aktualizujeme: Zámořská média přinesla informaci, že Brandon může být utajený bratr a jeho otcem je ve skutečnosti Joe Jackson - despota a hlava celého klanu!

Jednatřicetiletý Brandon Howard se živí docela úspěšně jako zpěvák. Jeho matka Miki byla rovněž zpěvačka, s Michaelem Jacksonem se setkala v roce 1982. Chlapeček se narodil necelých devět měsíců poté.

Právník rodiny Howard Weitzman se okamžitě ohradil: "Nikdy jsme o něm neslyšeli. Všechny lhůty, kdy se mohli přihlásit zákonní dědici uplynuly..."

Otec a syn... Údajně, Foto: isifa.com

Paradoxní je, že sám Brandon přišel k celé situaci jako slepý k houslím. Sice souhlasil s odběrem vzorku DNA v rámci natáčení dokumentu FilmOn. "Ale nikdy jsem neočekával, že by měl být použit tímto způsobem," vzkázal přes svého vlastního manažera a dodal, že nikdy sám netvrdil, že je Jacksonův syn a nehodlá na rodinu vyvíjet žádný tlak.

Jenže... Vzorek jeho DNA je podle vědců "tak blízký" ke vzorku DNA Michaela Jacksona "jak jen může být". Vzorek DNA krále popu poskytl jeho bývalý zubař.

Zatímco u ostatních třech děti je otcovsvtí Michaela Jacksona velmi nepravděpodobné, Brandon vypadá, že je skutečně jeho.

Král popu Michael Jakcson, Foto: isifa.com

Mohlo by vás zajímat:

Sdílejte článek
Štítky DNA král Michael Jackson pop

Přečtěte si také