Získejte iPrima bez reklam zdarma!
Doplňte si svůj profil a získejte iPrima bez reklam zdarma!
Doplňte si svůj profil!
Stačí jen jedno kliknutí a Váš iPrima účet bude kompletní.

reklama

Čertovsky medová kuřecí křídla
Byl dosažen limit pro přehrávání

Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr

Čertovsky medová kuřecí křídla

13.11.2016 – ČERTOVA MEDOVÁ KŘÍDÝLKA   Grilovací sezóna možná již skončila, ale pro nás NE! My je chceme po celý rok a umlátit se po nich mohou i naše děti. O čem, že to je řeč? No přeci o ČERTOVĚ MEDOVÝCH KŘIDÝLKÁCH. A... Více
13.11.2016 – ČERTOVA MEDOVÁ KŘÍDÝLKA   Grilovací sezóna možná již skončila, ale pro nás NE! My je chceme po celý rok a umlátit se po nich mohou i naše děti. O čem, že to je řeč? No přeci o ČERTOVĚ MEDOVÝCH KŘIDÝLKÁCH. A nejjednodušším dipu na světe: kečup smíchaný s tatarkou v poměru 1:1. Dost povídání, jdeme na to!   Poznámka: Samotné grilování datovat zcela nelze, ale velmi snadno bychom jej mohli přiřadit k období, kdy člověk začal ovládat oheň. Teorie o původu těchto gastro radovánek se liší. Nárokují si jej Francouzi se svým barbe a quene, což v překladu znamená pečení od fousů až po ocas. Je také přisuzováno americkým osadníkům indiánského původu, kteří maso připravovali na roštu zvaném barbacoa. Dalo by se říci, že v Čechách je předchůdcem grilování nebo-li barbeque tradiční opékání špekáčků.  Méně

reklama

Něco se chystá. Nová prima+ již brzy!