Získejte iPrima bez reklam zdarma!
Doplňte si svůj profil a získejte iPrima bez reklam zdarma!
Již nezobrazovat
Doplnit profil
Doplňte si svůj profil!
Stačí jen jedno kliknutí a Váš iPrima účet bude kompletní.
Již nezobrazovat
Doplnit profil

Čertovsky medová kuřecí křídla
13.11.2016 – ČERTOVA MEDOVÁ KŘÍDÝLKA
Grilovací sezóna možná již skončila, ale pro nás NE!
My je chceme po celý rok a umlátit se po nich mohou i naše děti.
O čem, že to je řeč? No přeci o ČERTOVĚ MEDOVÝCH KŘIDÝLKÁCH.
A...
Více
13.11.2016 – ČERTOVA MEDOVÁ KŘÍDÝLKA
Grilovací sezóna možná již skončila, ale pro nás NE!
My je chceme po celý rok a umlátit se po nich mohou i naše děti.
O čem, že to je řeč? No přeci o ČERTOVĚ MEDOVÝCH KŘIDÝLKÁCH.
A nejjednodušším dipu na světe: kečup smíchaný s tatarkou v poměru 1:1.
Dost povídání, jdeme na to!
Poznámka:
Samotné grilování datovat zcela nelze, ale velmi snadno bychom jej mohli přiřadit k období, kdy člověk začal ovládat oheň.
Teorie o původu těchto gastro radovánek se liší.
Nárokují si jej Francouzi se svým barbe a quene, což v překladu znamená pečení od fousů až po ocas. Je také přisuzováno americkým osadníkům indiánského původu, kteří maso připravovali na roštu zvaném barbacoa.
Dalo by se říci, že v Čechách je předchůdcem grilování nebo-li barbeque tradiční opékání špekáčků.
Méně
Omlouváme se, snažíme se dohledat chybějící obrázek
{[{ getTitle }]}
{[{ getEpisodeName }]}
dříve než v TV
{[{ getBroadcasted }]}
Omlouváme se, snažíme se dohledat chybějící obrázek
{[{ getTitle }]}
{[{ getEpisodeName }]}
{[{ item.available }]}
{[{ genre }]}
{[{ country }]}
{[{ item.year }]}
{[{ getDuration }]}
Něco se chystá. Nová prima+ již brzy!
Již nezobrazovat
Více informací