Jak na to

22. května 2016 13:50

Martina Čerňanská

Italské jednohubky

Ideální rychlá jednohubka ke svátečnímu i nesvátečnímu posezení nebo jako rychlá mňamka pro děti nebo k vínku pro dospěláky. Touto italskou jednohubkou nikoho neurazíte, jen nadchnete!

Vše o pořadu Vychytávky Ládi Hrušky najdete zde!

Suroviny:1 ks listové těsto1 balíček provensálských bylinek4 ks MozzarellyČerné olivyCherry rajčátkaOlej, česnek, sůl, pepřŽloutek na potření

Postup:Listové těsto rozválejte na 3 mm. Nakrájejte čtverečky velké asi 10 cm

Vyskládejte je na pečicí papír. Kraje potřete žloutkem a prostředek směsí z prolisovaného česneku, asi 3 lžic oleje.

Na čtverečky poklaďte půlku cherry rajčátka, olivy a kostičku mozarelly.

Posypejte provensálskými bylinkami, trochu osolte, opepřete a pečte dozlatova na 220 stupňů v troubě.

Dobrou chuť :)

Sdílejte článek

Přečtěte si také