3 důvody, proč je nejlepší mít Rande v Římě

Nedělní večer na Prima love patří velké romantice. Jaké to je, když hledáte v Římě romantiku? Americká romantická komedie Rande v Římě vám napoví. Už v neděli ve 20.15 na Prima love.

V americkém snímku Rande v Římě uvidíte známou tvář ze seriálu Veronica Mars, Kristin Bell, ale také manžela zpěvačky Fergie Josha Dummela.

O čem snímek je? Ambiciózní mladá Newyorčanka (Kristen Bell), zklamaná láskou, vyráží na výlet do Říma, kde se chystá navštívit svou čerstvě provdanou sestru. Při procházce starobylou metropolí ukradne z fontánky zamilovaných několik mincí. A najednou se začnou hrnout nejrůznější nápadníci. Magnát v oblasti uzenin (Danny DeVito), pouliční kouzelník (Jon Heder), pohledný malíř (Will Arnett) a model zamilovaný sám do sebe (Dax Shepard)... Setkává se také s tajemným novinářem (Josh Duhamel). Je ovšem jeho láska pravá? Nebo je to jen kouzlo magické fontánky?

O městě Řím se říkají různé věci. Třeba to, že by se měl vidět a už můžete jenom zemřít. Kolébka evropské civilizace nabízí však i jiné návrhy. Koukněte na 3 důvody, proč randit v Římě.

1) Koupání v nejslavnější fontáně světa

Jen tady se můžete stylově vykoupat ve slavné fontáně Di Trevi jako to udělala herečka Anita Ekberg s Marcelem Mastroiannim. Scéna to byla krásná a vám také nezbyde nic jiného, než se o to pokusit během teplé noci se svým protějškem.

2) Můžete tady začít úplně nový život

Tak to udělala Diane Lane ve snímku Pod toskánským sluncem. Ale Řím vám k novému životu poslouží stejně dobře jako toskánský venkov. A to tu nemusíte ani randit. On si vás nějaký dobře pěstěnný muž totiž najde sám. Jako to mají Italové ve zvyku.

3) Jen v Římě můžete udržovat poměr s pizzou

Alespoň to tvrdila Julia Roberts ve snímku Jíst, meditovat, milovat, kdy se na čas usídlila v Římě a se svými italskými přáteli pořádala pravidelné hodování. A když může Carrie Bradshaw randit s New Yorkem, proč vy byste nemohla s Římem?

Podívejte se na snímek Rande v Římě už tuto neděli ve 20.15 na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.