3 slavní herci, kteří začali svou kariéru v seriálu Právo a pořádek

Jeden z nejdéle vysílaných amerických seriálu vůbec je Právo a pořádek, který můžete vidět na Prima Love každý pátek ve 20.15. Samozřejmě, že jeho délka předurčila i svědectví o vývoji úspěšných herců v Hollywoodu. Jací slavní herci se v seriálu objevili jako hosté?

Tento pátek můžete sledovat dva díly za sebou už ve 20.15 na Love. Policejní jednotka se bude zabývat dvěma zapeklitými příběhy, jeden z nich se dokonce dotýká i samotného detektiva Greena.

Hned ve 20.15 budou policisté řešit případ, kdy nálezce najde mrtvou ženu, která byla ukamenována. Policie pátrá a hlavním podezřelým je dokonce syn zabité ženy. Z něho se vyklube náboženský fanatik.

Druhý případ bude na první pohled jednoduchý. Policie vyšetřuje vraždu gamblera a nezvykle snadno vyřeší, kdo je vrah. Problémem je však to, že detektiv Green pachatele v krizové situaci zastřelí. Jak to vypadá, vina je na jeho straně.

Začátky kariéry v Právo a pořádek

I slavní herci rozjížděli svou kariéru v seriálu, jako je Právo a pořádek. Nikdy sice neměli hlavní roli, ale často hráli důležitou roli svědků. My jsme pro vás vybrali 3 nejznámnější:

1) John Krasinski

Právo a pořádek – John Krasinski. Foto: All

Herec, jehož milují seriáloví fanoušci z televizní show Kancl, se v posledních letech objevuje v hollywoodských blockbusterech a v amerických televizních show poměrně pravidelně. Zahrál si vedle Matta Damona v Zemi naděje, teď ho můžete vidět v kinech v kvalitním snímku 13 hodin: Tajní vojáci z Benghází.

Johna jste kdysi mohli vidět ve 3. řadě v 11. epizodě, kde si zahrál homofobního hráče basketbalu.

2) Michael Pitt

Michaela můžete znát hlavně z filmů uměleckých, přesto si i v Hollywoodu našel své místo. Nejvíce na sebe upozornil ve snímku Snílci, úspěch s filmem a budoucí Bond Girl (Eva Green) měl po celém světě. Následovala například role Kurta Cobaina a dalších. Michael Pitt si zahrál v osmé řadě 17. epizodě mladého muže, který infikoval své milence záměrně virem HIV.

3) Paul Wesley

Slavný Polák Paul Wesley v Americe zabodoval hlavně v seriálu Upírské deníky, kde se stal na několik let miláčkem publika. Paul si zahrál v seriálu jako osmnáctiletý, jeho úkolem bylo ztvárnit vedoucího security, jenž s policií z jistých důvodů nechce spolupracovat.

Právo a pořádek uvidíte na Prima Love v pátek ve 20.15!

Sdílejte článek