Seriály a filmy

16. července 2016 22:00

Petra Kloidová

3 slavní smolaři, kteří mají na první pohled všechno

Mladý muž opustí rodinu a jde za svými sny. V kariérním životě uspěje, ten osobní se mu často nedaří skloubit s prací. To je příběh nejen komedie Vítej doma, ale tento scénář zahrnuje i osudy leckterých hvězd. My jsme si posvítili na ty největší, protože v neděli uvidíte Vítej doma.

V neděli ve 20.15 na Prima Love uvidíte americkou komedii Vítej doma.

O čem komedie je? Vypráví o příběhu úspěchu, který se často objeví vždy jen na jedné straně. Vyváženost a úspěch nejspíš nejdou příliš dohromady. Roscoe Jenkins Stevens (Martin Lawrence), skromně po jižansku vychovaný synek opustil kdysi svou rodnou hroudu a vypravil se do L.A., kde se z něj stala díky filozi „vše zvládneš sám“ hvězda. RJ má svou vlastní talk-show, miliony obdivovatelů, krásnou a slavnou snoubenku a spoustu peněz.

Jednoho dne ho rodiče pozvou na oslavu 50. výročí své svatby a tak se R.J. společně se svým desetiletým synem a svou nastávající vypraví do rodné Georgie. R.J. vycítí možnost dokázat své rodině, že už není tím malým nemožným nešikou, kterého si každý dobíral. Jenomže v Dry Springs není tím slavným a úspěšným mužem a jeho mírně potrhlá rodina mu to dává při každé příležitosti najevo.

Zkombinovat úspěch v pracovním životě, vydělané balíky peněz a osobní život, se zdá pro většinu celebrit nedostižným cílem. My jsme jich pár vybrali.

1) Charlie Sheen

Neuvěřitelně problematický muž herec Charlie Sheen; foto: isifa.com

Ačkoliv je to nejlépe placený herec v historii seriálu (za Dva a půl chlapa), svými drogovými a alkoholickými excesy plnil stránky bulvárů pravidelně. To, co se stalo minulý rok, však nikdo nečekal. Dlouho se spekulovalo o tom, že nejmenovaná hvězda Hollywoodu má být HIV pozitivní. Nakonec se přiznal v přímém televizním přenosu právě Sheen.

2) Justin Bieber

Klasifikovat ho v jeho dvaceti letech na smolaře by bylo příliš troufalé. Justin Bieber má smůlu v tom, že všechny jeho pubertální skandály jsou na očích celému světu. Nedávno oznámil na sociálních sítích, že už neudělá ani jedno selfie s fanynkami (pokud slečna nebude držet jeho album), několikrát byl vyšetřovaný za napadení paparazzi. A ještě k tomu všemu ztratil zatím svou největší lásku Selenu Gomez. Po dlouhých letech rozchodů a tajných návratů je nejspíš všemu konec. Justin si zatím užívá krátkodobých kratochvílí, které v životě nic neznamenají. A jeho život zatím nejvíce připomíná mix problémů, které má na triku sám zpěvák.

3) Leonardo DiCaprio

Uznávaný čtyřicátník má na první pohled opravdu všechno. Kvalitní pracovní rejstřík filmů, ve kterých se objevuje, ještě lepší herecké výkony a silnou empatii v rámci ekologie. Jeho osobním životem pravidelně procházejí topmodelky Victoria's secret. Zatímco on stárne, ony jsou stále stejně mladé. Jeho bývalé partnerky se vdávají, mají děti, on zůstává v osobním životě stále na jednom bodě (a možná mu to i takto vyhovuje). DiCaprio tento rok alespoň završil svůj domnělý hon za Oscarem.

V neděli na Prima Love můžete ve 20.15 sledovat komedii Vítej doma!

Uložit

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.