Seriály a filmy

31. července 2015 12:00

Petra Kloidová

Chcete změnit svůj život? Dnes máte šanci díky druhému úplňku!

Dva úplňky v měsíci se dějí podle astronomů pouze jednou za tři roky. Podle astrologů právě dnes, 31. 7., můžete změnit život. Modrý měsíc, jak se druhému úplňku také říká, znamená změnu. Má sílu vás nakopnout konečně se rozhoupat ke změně. A to hlavně v lásce!

Pokud se vám poslední měsíc extrémně špatně spalo a cítili jste se neklidně (aniž byste věděli proč), máme jedno vysvětlení. Kromě nelidských teplot minulý týden, za to možná mohl měsíc, jenž je posledních pár týdnů v nezvyklé pozici. Dva úplňky během jednoho měsíce jsou zkrátka astronomická anomálie, která na nás má větší vliv, než bychom si dokázali připustit.

Dva úplňky přivádějí novou energii

Věda na to říká jediné: "Měsíc má jeden úplněk a po dvaceti devíti dnech následuje další. Někdy ale druhý úplněk nastane v tomtéž měsíci. K tomu dojde jednou za tři roky, letos to bude v červenci." Astrologové však vysvětlují, že dva úplňky za jeden měsíc jsou pro naše tělo značnou přítěží.

Buddhismus, hindiusmus a většina starých nauk o přírodních cyklech života připisuje Modrému měsíci velké účinky na lidský život. Kromě toho, že citlivější jedinci se během dnešní noci příliš nevyspí, dává druhý úplněk naději na změnu našich osobních životů. První úplněk přišel 2. července, druhý je dnes a zároveň je ve znamení Vodnáře, které bude podněcovat ke změnám. Úplněk by totiž měl v následujících týdnech přinést do našich životů zásadní výzvy, jež by mohly ovlivnit naše životy. Tedy v případě, že na takovou výzvu, která jindy vyvolává spíš strach, přistoupíme.

Je čas na životní změny

Zvláštní energie Modrého měsíce by nám měla dodat energii k tomu nastolit různé životní změny. Takže pokud vás trápí láska či pracovní vztahy, je nejvyšší čas si při dnešním úplňku říci, co od života chcete, co si přejete a co potřebujete změnit. Druhý úplněk prý také nabídne šance, které se už v životě nebudou opakovat.

Je tedy nutné dnešní večer chytnout pořádně za pačesy a svoje problémy už konečně vyřešit! Podle astrologů se bude dařit hlavně s problémy s láskou...

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.