Film Princ a já pokračuje. Co nevíte o nejslavnějším svobodném princi?

Jeho babička oslavila devadesát let, ona sám už jednatřicáté narozeniny. Pořád si však drží svůj single život, i když se stále spekuleje o svatbě s jeho přítelkyní. Prince Harry má tu výhodu, že si může vzít ženu neurozeného původu, narozdíl od pokračování snímku Princ a já 2.

Romantickou komedii Princ a já 2 vysíláme už tuto neděli ve 20.15 na Prima Love. Pokračujeme v příběhu neurozené dívky, do které se zamiluje princ. Ten má však velký problém. Aby jeho přítelkyni královská rodina respektovala, měl by si ji vzít, což nemůže udělat, protože je jeho dívka nešlechtického původu.

Několik týdnů před svatbou následníka dánského trůnu a studentky medicíny se jejich vztah i budoucnost království ocitá v ohrožení. Podle starého zákona si totiž královský dědic může vzít za manželku pouze ženu urozeného původu, nebo se musí vzdát koruny. Srdci se ale nedá poroučet...

Jak jejich láska dopadne, uvidíte v neděli na Prima Love ve 20.15!

V tomto případě má o dost lepší situaci ten opravdový prince, který je stále single, ačkoliv už se dlouho mluví o svatbě s jeho přítelkyní Cressidy Bonas. O dost těžší to měl jeho otec Charles se svou dnes už manželkou Camillou, naštestí i jeho bratr, princ William, si vzal ženu neurozeného původu. Tehdy se jí ve Velké Británii říkalo Čekanka Kate, a nakonec se dočkala.

Ani Prince Harry to však v životě neměl jednoduché. Podívejte se na fakta, která o něm možná ještě nevíte:

1) Když šel Harry do školky v Londýně, rozhodně to automaticky neznamenalo, že měl jako nejslavnější britské dítě v kolektivu vyhráno, naopak. Princ Harry byl prý šikanován.

2) V armádě, kam nastoupil, se mu říkalo "Kapitán Wales", protože Harry nemá jako princ vlastně pořádné příjmení. A tak dostal přijmení podle místa, kde jeho otec obdržel titul.

3) Miluje video hru FIFA.

4) Nenávidí sociální síť Twitter, bez které žádný Angličan nedá ani ránu, zatímco my v České republice ujíždíme hlavně na Facebooku.

5) Ačkoliv ho celý svět zná pod jménem Harry, jeho celé jméno je Harry David Charles.

6) 77 dní strávil jako voják v Afgánistánu v roce 2007 - 2008

7) Je fotbalovým fanoušem Arsenalu

8) Ačkoliv jste Harryho mohli vidět po boku prince Williama, když si bral svou Kate, Harry však nebyl svědkem. rálovsé svatby totiž nemají svědky.

Na Princ a já 2 se můžete podívat už v neděli večer na Prima Love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.