Seriály a filmy

20. července 2015 08:00

Petra Kloidová

Finále Myšlenek zločince: Někdo z týmu musí z kola ven

V pondělí na diváky Primy love čeká poslední díl premiérové deváté řady. A někdo z týmu speciálních agentů vydechne naposledy. Kdo to bude?

Už podle oficiálních promo upoutávek, které můžete vidět na Prima love, je jasná jedna věc. Devátou řadu Myšlenek zločince opustí další seriálový charakter. Bude to okouzlující technofob dr. Spencer Reid, jemuž se při policejní přestřelce kulka zavrtala přímo do krku? Reidovi v sanitce hodně rychle utíká život pod prsty a jeho kolegové netuší, jestli ho doktoři vůbec zachrání. Jenže zranění jsou i ostatní...

Náhoda, nebo promyšlený atak?

Byl Spencer Reid obětí náhody, nebo to nebyla náhoda? V posledním dílu Myšlenek zločince totiž uvidíte, že všechno je o něco složitější, než se zdá. V Arizoně, kam speciální tým FBI přijel vyšetřovat vraždu dvou prostituek, si totiž zákony podle všeho vykládají po svém. Speciální tým FBI pomalu ale jistě začíná rozklíčovávat, že na policejní stanici jednoho arizonského městečka nic nefunguje tak, jak by mělo.

Transparentnost se u nich nenosí. A všechno nasvědčuje tomu, že postřelení dr. Spencera Reida není náhodou, ale promyšlenou taktikou místních policistů. Ohrožení se tak netýká jenom Reida, ale i jeho kolegů. Morgan v minulém dílu kulku dostal přímo do neprůstřelné vesty, a ani to ho nezastavilo.

Někdo z týmu speciálních agentů bude muset jít z kola ven? Kdo to bude? Podívejte se na upoutávku:

Ve finálním dílu deváté řady uvidíte napětí a také to, že přijít o život jde v podstatě i dvakrát!

V pondělí večer se podívejte na finální díl premiérové řady Myšlenek zločince!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.