Hugh Grant nebude v Bridget Jonesové 3, tak si ho užijte v jiné romantické komedii!

Daniela Clevera už se bohužel v dalším pokračování snímku Denik Bridget Jonesové nedočkáte, ale zkuste si roztomile nervózního Hugh Granta pustit jindy. Tuto neděli k tomu budete mít skvělou příležitost ve snímku Mickovy modré oči. Kdo zastoupí Granta v nové Bridget Jonesové?

Jak už jsme vás informovali, Hugh Grant nebyl dostatečně zaujatý scénářem pro pokračování Deníku Bridget Jonesové. Zbylé hlavní postavy naštestí byly, a tak se můžeme těšit na úplně jiného svůdníka.

Patrick Dempsey se chopí role muže, jenž bude chtít získat Bridget v nejlepších letech. Dempsey by měl konkurovat právě Bridgetině manželovi Marku Darcymu.

Chcete vidět první fotky? PODÍVEJTE SE TADY

Role sexy zlobiváka Daniela Clevera znamenala pro Hugh Granta další přelom v jeho herecké kariéře. Do té doby totiž hrál zmatené mladíky, kteří se dostávají do nechtěných a leckdy trapných situací. A jsou zoufale zamilovaní. Divačky zbožnovaly jeho jemnou nejistotu a sladkou touhu získat ženu. Všichni si pamatujeme na doby, kdy mu několikrát zlomila srdce Julia Roberts v jedné z nejkrásnějších londýnských čtvrtí.

A tuto neděli tomu nebude jinak. Hugh Grant si v romantické komedii, která trochu zavání mafií, zahraje mladíka, jenž vlastně vůbec neví, "která bije".

Mickovy modré oči s mafiánským nádechem

Michael Felgate (Hugh Grant) je pilný Angličan pracující v aukční síni v New Yorku. A jak to tak bývá, zamiluje se. Do Giny Vitaleové (Jeanne Tripplehorn) učitelky z Queensu. Leč když ji požádá o ruku, její reakce není rozhodně povzbudivá. Gina odmítne a štkající uteče z restaurace.

Všechno se ale provalí, když se Michael setká s jejím otcem, okouzlujícím Frankem Vitaleem (James Caan), jenž je "Mr. Big" v ultranásilnickém mafiánském spolku a který ho uvítá s velmi otevřenou náručí. Gina se snaží vysvětlit Michaelovi, že si ho nemůže vzít, protože Frank se svou zločineckou bandou zničí každý vztah, který má pokračování v "náboru" přítele do otcova obchodu. Michael slibuje, že zařídí čistku v gangu, aby si svou milovanou mohl vzít, leč úkol si předsevzal nelehký.

Jak vše dopadne? To uvidíte na Prima love ve 20.15 v neděli!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.