Jak muž k bohaté ženě přišel. To je Popelka naruby!

Nedělní večer na Primě LOVE patří velkým romantkům a také těm, kteří se rádi před začátkem pracovního týdne pobaví. Popelka naruby totiž taková je. Zasmějete se u ní, porotože všechno je dost nezvykle otočené.

Jak to dopadne, když se mladý, ale nepříliš úspěšný právník zamiluje do své bohaté klientky? Najde chudý mladík štěstí?

Rob Carelli je mladý pohledný právník, který ovšem ve firmě dělá ostatním vcelku obětavě poskoka a dělá práci za ostatní. Jeho rodinný i milostný život jdou stranou... Studovaná, ale nezkušená Elyse Samfordová zdědila po otci, který jde do důchodu, společnost s cukrovinkami Samford Candy, a stala se tak novou ředitelkou této úspěšné a bohaté korporace. Rob pracuje na jejím případu ohledně zásahu do obchodní značky. Na první pohled mu hned padne do oka, ale nechce ji ani oslovit, protože mu to nepřijde etické, když je to klientka...

Jak zaujmout bohatou princeznu, když jste chudý jinoch?

Elyse pozve celou právnickou firmu na každoroční halloweenský ples společnosti Samford Candy. Rob se na ples moc těší, dokonce si od sestry nechá ušít kostým prince a naučí se tančit. Jenže místo plesu čeká Roba další práce, kterou na něj opět hodili nadřízení. Rob tedy pracuje a s plesem se už rozloučil, když tu za ním přijde jeho neteř Ruby a poradí mu, že když půjde na ples v masce přes obličej, nikdo ze šéfů ho nepozná a práci stihne po plese. Budova právnické firmy se o půlnoci zavírá, takže má dost času na zábavu – a před půlnocí se vrátí do práce. S Elyse, která je převlečená za princeznu, si Rob zatančí i pěkně popovídá a nakonec se i políbí. Pak Rob zmizí do práce a Elyse nemá ani ponětí, kdo to byl. Cestou však Rob ztratí z kostýmu korunu, kterou měl na hlavě. Elyse po svém neznámém princi usilovně pátrá..

Sledujte příběh mladého právníka Roba, jenž se pokusí získat srdce své vysněné. Na Primě LOVE už tuto neděli ve 20.15!

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.