To je šok! Derek Morgan končí v Myšlenkách zločince!

Americký seriál Myšlenky zločince můžete sledovat na Prima love každé pondělí ve 20.15. Úspěšný krimi seriál se bohužel musí rozloučit s jednou ze svých hvězd.

Shemar Moore (45) po jedenácti úspěšných sezonách končí v seriálu Myšlenky zločince. Svým rozhodnutím překvapil naprosto všechny a zklamal své fanoušky. Shemar má k odchodu ovšem pochopitelný důvod, který fanouškům také oficiálně vysvětlil.

"Matthew (Gray Gubler) začal režírovat, to inspirovalo Joeho (Mantegna) a to inspirovalo Thomase (Gibsona). Kirsten (Vangness) začala kvůli tomu psát a já ji podporuji. A. J. (Cook) je matkou dvou dětí, vzala si čas na to si dát život dohromady, aby se mohla vrátit zpátky do seriálu. Bylo hezké vidět všechny mé kolegy růst. I když nerežíruju, nepíšu, tak stále rostu a odcházím kvůli tomu, že chci růst jako herec a chci vidět, co všechno dokážu," prozradil herec.

Shemar Moore opouští Myšlenky zločince i kvůli osobnímu životu, jenž pro něj v podstatě kvůli intenzivnímu natáčení neexistuje. "Potřebuji v životě harmonii. Miluju to, čím se živím, od klapky až po střih, ale také chci venčit své psy, cestovat, oženit se a mít děti, což je těžké získat, když máte tak náročný program." říká pětačtyřicetiletý herec, který je stále single.

Co na to říct? Přejeme Shemarovi hodně štestí do osobního a pracovního života (a jdeme plakat).

Myšlenky zločince uvidíte toto pondělí už ve 20.15 na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.