KVÍZ: Bridget Jonesová slaví 15 let! Znáte film o ní dobře, nebo skvěle?

Populární snímek Deník Bridget Jonesové slaví tyto první jarní dny 15 let výročí. Příběh o single třicítce, která nemůže zavadit o chlapa a s životem plným trapasů se pere s humorem, je stále oblíbený. Znáte snímek dobře? Udělejte si s námi kvíz, jak moc dobře znáte Bridget Jonesovou!

Neklesající popularitu Bridget Jonesové dokazuje i natáčení třetího dílu, které proběhlo minulý rok. Na třetí díl, kdy bude Bridget Jonesové konečně těhotná (jen tak trochu neví s kým), se můžeme těšit už 15. září roku 2016.

A teď si s námi pojďte udělat test, jestli (a jak) dobře znáte první zfilmované dílo Deník Bridget Jonesové. Oba dva díly můžete pravidelně každý rok sledovat na Prima love, tento rok jsme patálie Bridget Jonesové vysílali na začátku nového roku.

KVÍZ NAJDETE TADY:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.