Myšlenky zločince: Jak šel čas s Jennifer Love Hewitt?

Už nějaký ten pátek je posilou týmu elitních agentů v seriálu Myšlenky zločince Kate Callahan v podání herečky Jennifer Love Hewitt. Než si dáte další díl, mrkněte, jak šel čas touto hvězdou.

Další díl seriálu Myšlenky zločince uvidíte v pondělí od 20.15 na Prima love.

Jennifer v akci

Jennifer Love Hewitt se v showbyznysu pohybuje prakticky od dětství. Už jako slečnu si ji můžete pamatovat třeba z komedie Sestra v akci 2. Psal se rok 1993 a Jenn bylo 14.

První krůčky

Jedna z jejích prvních dospělejších rolí přišla díky seriálu Správná pětka, teenagerské záležitosti s pěti sourozenci, kteří přišli o rodiče. Jenn si tu zahrála roli Sarah Reeves Merrin, přítelkyni jednoho ze sourozenců. Mladá herečka se Správnou pětkou strávila čtyři roky – Sarah začala hrát jako šestnáctiletá a rozloučila se s ní ve dvaceti.

Jen jako čtrnáctiletá v Sestře v akci

Největší trhák

Ještě v době, kdy natáčela Správnou pětku, Jenn ztvárnila hlavní roli v hororu, který má zásadní místo v její kariéře. Tajemství loňského léta o skupince teenagerů, kteří čelí zákeřnému a tajemnému vrahovi, se v druhé polovině 90. let stalo slušnou hitovkou a tehdy osmnáctiletá Love Hewitt se jí řádně proslavila. A nutno podotknout, že tu byla pořádně sexy.

Nekalá hra

Vysloveně za sexbombu pak byla Jennifer ve svých dvaadvaceti v komedii Před svatbou ne. Hrála povedenou dceru neméně vykutálené matky v podání Sigourney Weaver. Dámy se tu “živily” tak, že zatímco matka se opakovaně vdávala za movité chlapíky, její dcera je těsně po svatbě svedla… A obě si díky rozvodům přišly na slušné peníze.

Krátkovlasé období

Pořádnou proměnou image pak prošla už o dva roky později v tklivé romantice Láska na druhý pokus. Tady navíc předvedla i další ze svých talentů – a zazpívala. Ostatně první album vydala už počátkem 90. let.

Posel ztracených duší

O pár let po Lásce na druhý pokus už ale bylo všechno jinak. A takto herečka vypadala na promo fotografiích ke 4. řadě seriálového hitu Posel ztracených duší.

Podobný, lehce zesvětlený účes měla i v roce 2012, v první řadě seriálu Laskavý dotek.

Další díl seriálu Myšlenky zločince uvidíte v pondělí od 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.