Seriály a filmy

11. července 2016 08:20

Petra Kloidová

Myšlenky zločince představí noční můru: amatérskou lobotomii!

Další díl seriálu Myšlenky zločince uvidíte v pondělí od 20.15 na Prima Love a tentokrát se podíváme vysloveně do hlavy oběti. Kdo se snažil o lobotomie mladého chlapce?

Každé pondělí můžete pravidelně sledovat další epizody Myšlenek zločince, který už úspěšně funguje jedenáctým rokem. Případy seriálu jsou však stále neokoukané a jeho tvůrci hledají novou a novou inspiraci. A my musíme uznat, že někdy je to tedy pěkně strašidelná inspirace.

Agenti speciální jednotky FBI totiž vyšetřují vraždu mladíka, který byl evidentně týrán. Vše nasvědčuje tomu, že na něm byla provedena amatérská lobotomie…

Zpátky do minulosti

My se ovšem musíme vrátit k minulému dílu Myšlenek zločince. Zatímco seriál Rizzoli a Isles se může pyšnit slavným příbuzenským rodem – Sasha Alexander, představitelka Maury Isles, má za tchyni Sophii Loren, v minulém díle seriálu Myšlenky zločince jste mohli sledovat sestřenici slavné herečky Jane Fonda.

Agenti minulý týden tentokrát zamířili do Dallasu, kde neznámý střelec zabil několik lidí před obchodním centrem. Jednou z vyšetřovacích verzí bylo, že se vrah inspiroval blížícím se výročím atentátu na Johna Fitzgeralda Kennedyho, který 22. listopadu 1963 zemřel právě v Dallasu.

Místní pomocnice a sestřenice slavné...

Ve specíálním týmu pomáhala i “domácí” agentka v podání Evy La Rue. Ostřílená seriálová herečka se proslavila rolí v desítky let trvající soap opeře All My Children, u nás je však zřejmě známější jako vyšetřovatelka Natalia Boa Vista v Kriminálce Miami. Nedávno se také objevila v epizodní roli seriálu Fuller House – remaku populárního sitcomu Plný dům.

Devětačtyřicetiletá Eva je sestřenicí herečky Jane Fonda a také poměrně aktivní na svém instagramovém účtu. V rámci Dne otců se vyblejskla například se svým bývalým manželem Johnem Callahanem a dcerou Kayou, která je kočka po mamince.

A přidává třeba i fotky ze společných výletů, ale to už se na její Instagram podívejte a pokochejte se životem sestřenice slavné holywoodské herečky.

Další díl seriálu Myšlenky zločince u vidíte v pondělí od 20.15 na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.