Myšlenky zločince: Představitelka Penelope ukázala pařbu v zákulisí

Parádně výstřední, inteligentní, svá. Taková je Penelope Garcia, neodmyslitelná součást týmu z Myšlenek zločince. A právě Pen je v případu, který uvidíte v pondělí, obzvlášť důležitá. Další díl seriálu Myšlenky zločince uvidíte v pondělí od 20.15 na Prima Love

Penelope se noří do minulosti

Právě Penelope totiž musí zapátrat v minulosti a přimět hackery, kteří ukradli důležitou složku, ke spolupráci. Před lety usvědčený vrah totiž začal tvrdit, že je nevinný a celá elitní parta se starému případu musí podívat na zoubek. Než zjistíte, zda a jak to zvládne, připomeňte si pár zajímavostí o této dámě, kterou rozhodně nepřehlédnete.

Kořeny na severu

Ačkoliv její fiktivní jméno zní španělsky, představitelka Penelope Kirsten Vangsness má v rodokmenu naopak předky z výrazně chladnějších krajů. Její prarodiče pocházeli z Norska a tatínek se narodil ve Wisconsinu, sama Kirsten je však už “dítě” slunné Kalifornie, kde také strávila celý svůj dosavadní život.

Žena mnoha talentů

Kirsten je u nás nejznámější patrně právě jako excentrická Penelope, nicméně v reálu se kromě herectví věnuje i dalším uměleckým aktivitám. Má na kontě spolupráci s Los Angeles Times, podílela se také na dvou epizodách Myšlenek zločince. Konkrétně se v roce 2014 stala spoluautorkou 13. epizody 10. řady a o rok později 18. dílu 11. řady. Navíc Kirsten taky umí hrát na klarinet.

Koho má a měla ráda

Takže za prvé: Kirsten je velká milovnice koček. Za druhé je od loňska zasnoubená s Keithem Hansonem, s nímž ji kromě lásky pojí i herecká profese a psaní. Keith je patrně teprve její druhý velký známý vztah. Mezi lety 2006 a 2013 Kirsten žila s editorkou Melanií Goldstein.

Kirsten jako Penelopu Garciu uvidíte už v pondělí od 20.15 na Prima Love v dalším díle seriálu Myšlenky zločince.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.