Myšlenky zločince: Seriál okoření sexy hvězda Battlestar Galactica

Obzvlášť dramatické tentokrát budou Myšlenky zločince. Zločin totiž tne přímo do srdce týmu. Kdo z elitních agentů a agentek je v ohrožení?

Kolegyně, po níž se slehla zem

Jennifer Jareu je obětí zločinu! Po zkušené agentce a zároveň i šéfovi Mateo Cruzovi se slehla zem a stopy osvětlující motivy únosu a vedoucí k její záchraně musí kolegové hledat v minulosti Jareau. Hraje se o čas, je třeba dostat Jennifer i Matea živé a nasadit pro to třeba i vlastní život(y).

Emily se vrací

A právě komplikovaný případ přivede na skok zpátky i bývalou agentku Emily Prentiss. Právě ona může zprostředkovat některé informace vedoucí k odhalení unesených. Emily ztvárnila herečka Paget Brewster kterou si krom Myšlenek zločince můžete pamatovat i jako Kathy ze seriálu Přátelé nebo seriálu a televizního filmu Huff.

Hvězda sci- fi na scéně

Dnešní díl také okoření kanadský herec Tahmoh Penikett. Nejslavnější rolí herce, který letos v květnu oslavil své čtyřicáté narozeniny, je bezpochyby postava pilota Karla “Helo” Agathona ze sci-fi hitu Battlestar Galactica. Střihl si ale také roli v Lovcích duchů, zahrál si agenta FBI Paula Ballarda v Domu loutek Joshe Whedona a měl i menší roli jako arogantní a krutý Nick Salvati v komiksovém seriálu Arrow.

Jakou tady bude mít sexy Kanaďan roli?

Uvidíte v pondělí od 20.15 v dalším dílu seriálu Myšlenky zločince.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.