Myšlenky zločince znovu přivítají matku dr. Reida!

Myšlenky zločince v premiérové řadě, která se vysílá momentálně v Americe, přivítaly znovu postavu matky dr. Spencera Reida. Ta má v jeho životě zásadní význam. Poznejte ženu, která stvořila malého génia.

Ačkoliv v Americe právě probíhají premiérové díly dvanácté řady, my na Primě LOVE nejsme o nic moc pozadu. Momentálně sledujete napínavou řadu číslo jedenáct. Co můžete vidět už toto pondělí ve 20.15?

Profilovací tým FBI odlétá na Floridu, kde byla nalezena dvě mrtvá těla. Podle pitevního nálezu je hned zpočátku jasné, že někdo provádí nelegální lékařský experiment…

Žena, která stvořila Spencera Reida

V jedenácté epizodě dvanácté řady Myšlenek zločince se objevila znovu herečka Jane Lynch, kterou možná všichni dobře znáte jako učitelku z muzikálového seriálu Glee, aby znovu ztvárnila postavu matky Spencera Reida.

Ten si už jako malý se svým vysokým intelektem dosti užil. Ve škole byl šikanovaný a doma měl hotové peklo.

Matka schizofrenička a strach

Když byl Spencer malý, otec ho a jeho matku opustil. Důvodem bylo to, že už se dále nedokáže starat o Reidovu matku Dianu, která trpěla paranoidní schozofrenií. Právě matka přivedla Reida k četbě knih a to již v raném mládí. Reid se o matku do svých osmnácti let staral, potom ji musel nechat umístit do psychiatrické léčebny Bennington Sanitarium. Tam jeho matka zůstala natrvalo.

Spencer jí denně posílal dopisy jako alespoň malou náhražku za to, že se ji bál navštívit. To se ve čtvrté sezoně změnilo – musel za ní dojet na návštěvu, protože se jí potřeboval kvůli případu zeptat na informace o svém otci. Spencer má strach, že by se na něm matčina nemoc mohla geneticky projevit.

Spencerovi se v životě během seriálových řad smůla rozhodně nevyhýbala, v každém případě už teď můžeme prozradit, že ve dvanácté sérii dojde k vnitřnímu usmíření obou postav. Máte se na co těšit!

Sledujte Myšlenky zločince každé pondělí ve 20.15 na Primě LOVE.

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.