Nakupování je levnější než psychiatr. 8 pravidel shopaholiček!

Ten, kdo říká, že peníze neumějí koupit štěstí, pouze netuší, kde nakupovat, říká slavná Blair ze Super drbny. Shopaholičky tento citát posvětí slovem ámen. Jestli nám ženám hrozí jakékoliv postižení, bude to hlavně nakupování. Poznáte se?

Prima love uvede v pátek ve 20.15 americkou romantickou komedii Báječný svět shopaholiků. Ano, bude se hodně nakupovat! Rebecca Bloomwood, žijící obklopená luxusem a stylem současného New Yorku, je dívka, která se ráda baví a doopravdy skvěle umí nakupovat – možná až příliš dobře. Sní o tom, že bude pracovat v redakci svého oblíbeného módního časopisu, ale stále se není schopna dostatečně prosadit – až do chvíle, kdy ironií osudu získá místo fejetonistky ve finančnickém magazínu stejného vydavatelství.

Zatímco se jí konečně její sny začínají plnit, musí se ze všech sil neuvěřitelnými způsoby snažit, aby ji její minulost nepřipravila o budoucnost. Rebecca má totiž neuvěřitelné dluhy a v práci potká muže, který se nehodlá podepsat žádným značkám.

Patříme mezi ně?

Hranice mezi normální ženou a shopaholičkou je v určitých případech skoro mizivá. Pamatujete si na vaše nákupy během slev? A kolik že to máte černých šatů, které se doslova hodí pro každou příležitost? Na kabelky a boty už se raději ptát nebudeme... Poznáte se v základních bodech, které shrnují životy shopaholiček?

1) Když nakupujete, svět je najednou mnohem hezčí.

2) Sezonní slevy, to je synonymum pro dívčí válku. Vyhrává ten silnější. S ostřejšími lokty a naditou peněženkou (nebo kontokorentem).

3) Nic nezvedne váš tep tak jako slevy na ty nejvybranější kousky. Kam se hrabe posilovna!

4) I kdybyste měla umírat, ten nový obleček, který jste si včera pořídila, dnes prostě vyvětráte! Nakupování vás prostě udržuje nejen mentálně zdravou!

5) Takto vypadá první reakce vašeho nového přítele, který uvidí váš šatník.

6) A když plánujete společnou budoucnost. Máte jenom jeden požadavek:

7) Ráda výhody nakupování přirovnáváte k nevýhodám partnerského vztahu. (Pokud přítel prostě nesedí, nemůžete ho vyměnit do sedmi dnů za ten krásný kašmírový svetr.)

8) Bohyně všech shopaholiček je samozřejmě Carrie Bradshaw, která vztahy často přirovnává k módě. A všechny peníze jí visí v šatníku, že...

9) Každá shopaholička by měla potkat muže, který jí vysvětlí, že ne vždy je důležité být oblečená od hlavy po paty ve značkovém oblečení. Stejně jako Rebecca ve filmu Báječný svět shopaholiků, který uvidíte na Prima love v pátek ve 20.15.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.