Sexy týpek Adam Kaufman. Jakými slavnými seriály prošla hvězda Ve službách CIA?

Hned několika kultovními seriály prošla hvězda Ve službách FBI Adam Kaufman. Mrkněte, kde všude se modrooký fešák objevil a jaké prvenství mu náleží. Další díl seriálu Ve službách CIA uvidíte v sobotu od 22.15 na Prima Love.

Pusa, která se zapsala do historie

Nebudeme vás napínat dlouho. Adam Kaufman si totiž střihl postavu Ethana v populárním teenagerském seriálu devadesátých let Dawsonův svět. A právě Ethan se s dalším hrdinou Jackem McPhee, kterého ztvárnil Kerr Smith, vášnivě políbili. Co na tom? Nu, byl to první polibek gayů v televizi.

Týpek, který svedl Buffy

Koncem devadesátek se Kaufman objevil i v další hitovce, v Buffy: Přemožitelce upírů. Tady si střihl roli milence hlavní hrdinky Parkera Abramse. S některými kolegy a kolegyněmi z tohoto slavného projektu, kde mimo jiné začínal i představitel Castla na zabití Nathan Fillion, pak Kaufmana pojí i to, že se objevili jako vedlejší postavy v další legendární “teenegerské” záležitosti. Tou byla Veronica Mars a kromě Kaufmana v seriálu o amatérské detektivce ze střední školy měly role například Alyson Hannigan nebo Charisma Carpenter.

Přišla i role v projektu Stevena Spielbergera

Velká příležitost Kaufmanovi přilétla po roce 2000, tehdy se totiž zapojil do sci-fi seriálu Taken – Uneseni spoluprodukovaném Stevem Spielbergem. V dramatu o rodinách, které poznamenalo to, že někoho z jejich blízkých unesli mimozemšťané, si zahrál po boku Dakoty Fanning a další kolegyně z Buffy, Julie Benz. Tu si mimochodem můžete pamatovat jako Ritu ze seriálu Dexter.

Charlie je v ohrožení

Co přinese další díl Ve službách CIA? Dramatický závěr první řady! Charlie dá její práce pořádně zabrat a kolegové se jí budou snažit pomoct na dálku. Na pořádnou dálku.

Podaří se?

Uvidíte v sobotu od 22.15 v dalším dílu seriálu Ve službách CIA na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.