Shemar Moore s vlasy! Aneb 9 fotek mladého a neklidného vyšetřovatele z Myšlenek zločince

Ano, opáleného krasavce z Myšlenek zločince jste mohli vidět před lety v nekonečném seriálu, který se částečně dotknul i českých diváků. Pamatujete si na odpolední vysílání amerického seriálu Mladí a neklidní? Shemar Moore byl 11 let jeho součástí.

Shemara Moora můžete stejně tak dlouhou dobu vídat v úspěšném seriálu Myšlenky zločince, kde hraje sexy vyšetřovatele Dereka Morgana. Shemarovi už bylo dávno přes čtyřicet a je jasné, že za sebou má kariéru plnou podobných perel. Ano, na začátku jeho úspěšné kariéry seriálového herce se mu nevyhnula ani role ve slavném seriálu Mladí a neklidní, seriálu, jenž má na amerických obrazovkách svoje místo už od roku 1975 a stále se vysílá!

A o co v seriálu jde? Ve fiktivním městě Genoa ve Wisconsinu spolu soupeří dvě rodiny – Brooksovi a Fosterovi. V osmdesátých letech jsou nahrazeni rodinami Abbottů a Williamsů. Seriálová parodie na rodinu Kapuletů a Monteků má stále úspěch a na televizních obrazovkách se drží zuby nehty.

Mladý a neklidný Shemar

Shemar si v seriálu Mladí a neklidní zahrál roli Malcolma Winterse, nevlastního bratra Neila Winterse. Shemar začínal s touto rolí v roce 1994, kdy mu bylo sladkých dvacet čtyři let (a mladého a neklidného hrát snad ani nemusel), v seriálu skončil jako dospělý muž v roce 2005. Tvůrci seriálu se s Malcolmem rozloučit nechtěli, a tak charakter nezbedného Winterse změnil jen tvář (role se znovu chopil Darius McGrary).

Z trochu "gangsta" bratra, který měl poměr s manželkou svého nevlastního bratra, se v roce 2005 stal zvláštní vyšetřovatel Derek Morgan v Myšlenkách zločince. V roce 2014 se Moore objevil jako host v seriálu Mladí a neklidní znovu, a znovu dokonce ve své slavné roli Malcolma.

Hédonista, který chce víc

Ale pokud mluvíme o mladém a neklidném Shemarovi Moorovi, nemůžeme opomenout fakt, že i v pětačtyřiceti letech má tento herec do zharmonizovaného jogína daleko. Jeho párty u něj doma jsou po celé Kalifornii už proslavené. Říká se jim totiž "nothing happen" párty (nic se neděje), možná proto, že je sem tam zakončují muži v uniformách. Aktéři mluví o tom, že Shemar je v osobním životě velký hédonista. Představme si pod tím, co potřebujeme.

Myšlenky zločince uvidíte na Prima love ve 20.15 v pondělí!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.