Svatby podle Mary: 7 věcí, které nesmíte dělat před svatbou

Nedělní večer strávíte po boku odvážného excentrického muže s Oscarem (Matthew McConaughey) a latino zpěvačky Jennifer Lopez v kultovním snímku všech romantiků Svatby podle Mary. V neděli ve 20.15 na Prima love.

Jsou věci, které se naplánovat nedají. Minimálně o tom se poučí Jennifer Lopez jako Mary, která se živí tím, že lidem plánuje svatby. Protože dívky, které se nevdávají, plánují, to si pamatujte.

Nikdo nerozumí romantice lépe než Mary Fiore. Díky této vlastnosti se stala nejlepší plánovačkou svateb v San Franciscu. Pravě když může oslavovat svůj nejnovější triumf – svatbu internetové magnátky Fren Donolly, zachrání ji nádherný doktor Steve Edison před řítící se popelnicí. Mary s ním zažije nejhezčí večer svého života a má konečne důvod věřit na lásku. Ale dvakrát měř, jednou řež! Maryin život se otočí vzhůru nohama, když zjistí, že Steve je budoucí ženich Fran Donolly a Mary má připravovat jejich svatbu!

Nikdo jiný než Mary vám zkrátka lépe neřekne to, co před svou svatbou nedělat. A Mary má pár zásadních pravidel, které byste neměli před svatbou (a záměrně nedodáváme čí) porušovat.

1) Tak za prvé, nesmíte potkat někoho takového:

V tomto případě je všechno ztracené, zrušte svatbu a vdejte se za tohoto majitele Oscara, který svůj herecký um odkryl teprve před pár lety. I když Matthew je už dávno zadaný a šťastný otec 3 dětí.

2) Také byste neměla nechat nikoho vám zachránit život jako to udělala Mary.

3) A už vůbec byste s ním neměla jít na schůzku, z které se s největší pravděpodobností vyvine to nejlepší rande pod sluncem.

4) Než budete plánovat svatbu, měla byste se také pořádně seznámit s přáteli svých kamarádek.

5) Abyste pak nemusela trávit čas i s jejich přáteli při přípravě svatby. To víte, naučit se tango dá práci (a samotnému Mattheovi to při přípravě na film prý trvalo dva měsíce).

6) Rozhodně si neberte někoho z donucení (tohoto Itala přenechte raději Chirurgům, kde už nějaký ten pátek hraje).

7) A nečekejte, že někdo bude rušit svatbu jenom kvůli vám. Nejste v romantické komedii Svatby podle Mary, kterou uvidíte na Prima love už tuto neděli ve 20.15.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.