Premiéra Rozpal to, šéfe! Rozhovor se Zdeňkem Pohlreichem o novinkách v nej pořadu o grilování

V nové sérii „Rozpal to, šéfe!“ voní mistrovský steak v každém díle! Nenechejte si ujít pochoutky Zdeňka Pohlreicha na gril, včetně receptů, díky kterým i pod širým nebem můžete zůstat labužníkem.
Navíc se bude grilovat v českých luzích a hájích a Zdeněk dokáže, že na oheň patří prakticky cokoliv. A že touto kulinární technikou lze jídlo připravit nejen z čehokoliv, ale také kdekoliv. Ze zahrady se vydá také na piknik na nejrůznější místa české krajiny a předvede, že čerstvě připravená svačinka přímo v přírodě má svoje neopakovatelné kouzlo.
Hned v prvním díle se diváci mohou inspirovat, jak připravit bruschettu s kalamáry, T-Bone steak s gremolatou, porterhouse steak nebo salsicciu na cideru.
Kromě jiného diváci také zjistí, že gramáže nejsou pro grilování vůbec důležité, naopak sám Pohlreich vysvětluje, že lidé jsou jimi zbytečně posedlí. „Vaření je o chuti, o tom, co miluju a co se mi do jídla hodí. Trochu o citu, také o improvizaci. Rozhodně ne o tom, že budu slepě kopírovat recept někoho jiného do posledního gramu.
Naopak, dejte do vaření, grilování kus sebe a uvidíte, jak vám bude chutnat. Pozor, jedinou výjimkou, kdy má gramáž své místo, je pečení cukroví. Ale to je jiná disciplína.“
Rozpal to, šéfe! sledujte také online.
Sledujte pořad Rozpal to, šéfe! již v pondělí 6. května ve 22.45.