Téma diskuze: Andrea Mišurcová
Upozorňujeme veškeré účastníky webové diskuze, že svojí účastí na diskuzi nesmí porušit podmínky poskytování digitálních služeb. Všichni účastníci diskuze jsou mimo jiné povinni dodržovat platné právní předpisy (vč. ochrany osobnostních práv jiného).
tak ten předkrm si musím udělat a ochutnat, protože to spojení chutí mi přijde takhle na oko zcela šílený
Ta vyvařená voda bez základu a koření měla být polévka?, to bych se ani nechlubila, že je to rod. recept, maminka asi dobrá kuchařka.
sympatanda
Její vaření se mi pravda také nelíbilo. Chápu, že pro někoho to může být rádoby moderní kuchyně, tak jako je např. moderni umění, když kouknete na obraz a nevíte, zda je na něm bagr nebo kytice růží. "Znalci" možná ocení a vedou dlouhé plky, já na tohle moc nejsem. Holka ale jinak velmi bezprostřední, příjemná a milá. Žádné zákeřné chování. Fajn.
Ta polívka musela bejt blaf, aspoň okyselit nebo dochutit. Celé smetanové menu tak na pos.rani nebo žlučník záchvat
Přesně ! Nejen polívka. Celé menu. Já tohle doma uvařit, tak běháme i k sousedům. :D
Andrea je milé veselé, férové děvče. Je i vidět, že vaří. Ale její jídla, od předkrmu až po dezert, byly patlaniny. Tak 6 bodů.
Penne se špenátem a studenou smetanou, k tomu pečený losos. Tak to by nevymyslel ani Láďa Hruška.
Náhodou je to bezva a rychlé jídlo,jen musí ohlídat teplotu.Dělám to často a všichni mlaskají spokojeností.
Ne, že bych se nad hlavním chodem kácela obdivem, ale chtělo by to trochu upřesnit: nebyla studená smetana, hosté říkaly, že jsou studené těstoviny, což se v Prostřeno lehce může stát, natáčení se třeba několikrát opakuje a jakou vhodnější přílohu navrhujete vy?
Info: Láďa Hruška nic nevymýšlí (na to ani nemá), ale pouze papouškuje nápady diváků tohoto dalšího hodnotné*****řadu.